Jei kažkam ir kyla klausimų, kam po dviejų nepavykusių santuokų, rizikuoti ir ryžtis trečiajai, Natalija dėl to galvos nesuka. Juk nepabandęs - nesužinosi, o gyventi bijant rizikuoti - tikrai ne jos būdui. Garsi moteris jau yra anksčiau pasakojusi, jog jųdviejų su E. Eidėjumi vestuvės jiems ir jų patiems artimiausiems žmonėms taps savaitės laiko atostogomis nuostabioje viloje Maljorkos saloje. Jau įsimintinai paminėtas ir jos mergvakaris, ir būsimo jaunikio bernvakaris.

Interviu „L'Officiel Lithuania“ žurnalui N. Bunkė pasakojo apie planuojamą ceremoniją ten esančioje senovinėje pilyje, kodėl pora nesituoks bažnyčioje. Taip pat atsakė į ne vienam gerbėjui kilusį klausimą – ar po tuoktuvių vėl ketina pasikeisti pavardę į vyro. Vos gimusi Ivanovos pavardę gavusi Natalija po vestuvių su muzikos prodiuseriu Deivydu Zvonkumi tapo Zvonke, vėliau, žiedus sumainius su verslininku D. Bunkumi – Bunke. O kaip ji vadinsis po tuoktuvių su E. Eidėjumi?

"L'Officiel Lithuania" naujausio numerio viršelis

„Tiesą pasakius, šiuo klausimu net nebandėme kalbėtis. Ir jis supranta pavardės – brendo svarbą, ir aš kaip ir nepalikau galimybės jos keisti. Žinoma, galima kitą pavardę įrašyti tik dokumentuose. Arba pridėti prie esamos. Bet argi tai ką nors keičia? Nebent paglosto vyrišką ego. Gal mes tą ego pamatuosime kitose vietose, o tikrai yra kur“, – sakė būsima nuotaka.

Įspūdingų sceninių kostiumų kūrimu garsėjanti dainininkė vestuvinės suknelės klausimą paliko dizainerei Ainai Zinčiukaitei bei stilistei Olgai Filatovai-Kontrimienei.

„Tai, ką jos sugalvojo šiai progai, man žiauriai patinka. Atsidaviau į jų rankas ir leidau daryti su manimi ką nori. Nesu kuklumo įsikūnijimas, galiu sau leisti jų sukurtą įvaizdį, o jis toks – pagal mane“, – atskleidė Natalija.

„L’Officiel“ šimtmečio jubiliejus

Pozityvumu trykštanti garsenybė nemato problemos ir savo ranką bei širdį atiduodama į aštuoneriais metais jaunesnio mylimojo glėbį. Jo branda bei patikimumu moteris spėjo įsitikinti ne kartą – ir buityje, ir versle. Pora nesiskiria beveik visą parą, nes anksčiau kriminalinėje policijoje dirbęs E. Eidėjus šiuo metu rūpinasi ir jos karjera, rengiamais koncertais, ir sėkmingai besiplečiančia įmone.

„Man, kaip vyresnei moteriai, pirmiausia norisi pasitempti ir iš jo jaunystės pasisemti (šypsosi). Tai – tik privalumas. Šitas žmogus sugeba tai, kas bet kuriam vyrui sudėtinga ir, iš patirties žinau, dauguma jų to neatlaiko: jis moka žengti kartu taip, kad moteris būtų puse žingsnio priekyje“, – į visuomenėje įsigaliojusius stereotipus nekreipia dėmesio N. Bunkė.

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

Vaikų pora sako kol kas neplanuojanti, o dešimtmetį Kristupą Edgaras priima kaip savą. Nors neslepia, kad mylimiausi Natalijos vyrukai ir draugauja, ir kartais pasipyksta. Tačiau vaikas yra tai, kas ją ir jos buvusį vyrą susiejo visam gyvenimui, todėl dėl jo su D. Bunkumi privalo išlaikyti gražius santykius.

„Ne veltui turbūt išsiskyrėme – mūsų požiūriai ne visur sutampa. Neketinu keisti jo, jis – manęs, tad stengiamės tiesiog toleruoti vienas kitą su su savo pliusais ir minusais. Netgi, sakyčiau, gražiai draugaujame. Jie atvažiuoja pas mus į svečius, gaunu kokių nors skanėstų, dalijuos su juo. <...> Kristupui smagu, kad tėvai nesipyksta, nesirieja. Aišku, visko būta, bet dėl vaiko stengiamės savo ego truputį paminti. Manau, visada geriau sutarti, negu ėstis – labai nuo pykčių pavargau“, – neslėpė Natalija.

Visą interviu su N. Bunke galite perskaityti naujausiame, ką tik prekyboje pasirodžiusiame „L'Officiel“ žurnalo numeryje. Rugsėjo leidinys – tai ne tik „L'Officiel Lithuania“ numeris, bet ir „L'Officiel Hommes“, tad šį kartą skaitytojų laukia kur kas daugiau mados, grožio naujienų, išskirtinių interviu (dar vienas jų - su retai apie asmeninį gyvenimą bei šeimą viešai kalbančiu Justinu Jankevičiumi) ir straipsnių apie gyvenimo būdą.

Žurnalo kūrėjai praėjusią savaitę surengė įsimintiną šventę garsiems svečiams, tarp kurių buvo ir pagrindinių straipsnių herojai. Renginio akimirkos bei dalyviai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (332)