„L’Officiel“ gimtadienio šventei I. Stumbrienė pasirinko elegantišką rožinės spalvos suknelę, kurią puošė gilus skeltukas ir ilgis, siekęs žemę. Savo įvaizdį verslininkė užbaigė smailianosiais aukštakulniais. Ne vienas tą vakarą pripažino, kad Ingos pasirinkimas išties traukė akį ir puikiai atitiko iškilmingą jubiliejaus etiketą.

Netrukus po „L’Officiel“ renginio kviestiniai svečiai buvo laukiami „lounge“ stiliaus bare, kuriame rinkosi bene tie patys žinomi veidai. Dalyvius linksmino Natalijos Bunkės koncertas.

Akyliausi pastebėjo, kad antrąją vakaro dalį I. Stumbrienė pasitiko persirengusi ir fotografams prie sienelės pozavo jau su melsva nėrinuota ir trumpa suknele. Visą vakarą nuo damos nesitraukė jos vyras, verslininkas Aivaras Stumbras, kuris, beje, taip pat šiek tiek pakeitė įvaizdį – atsisakė įpareigojančio kaklaraiščio ir pasirinko juodos spalvos švarką.

„Antrasis vakarėlis buvo pristatytas kaip „L’Officiel“ afterparty, jei tai būtų du atskiri renginiai, vargu ar būtume abiejuose buvę. Nesame linkę šokinėti tai prie vieno, tai prie kito tą patį vakarą. Mano akimis, tai būtų nepagarba organizatoriams.

Inga Stumbrienė ir Aivaras Stumbras

Kadangi buvo laiko, tai grįžome trumpam namo, abu persirengėme ir nuvykome į kitą vakarėlio dalį. Vargu, ar su ilgu šleifu būtų buvę taktiška nueiti į naktinį klubą, tad reikėjo pasirinkti jau kitą įvaizdį“, – šyptelėjo Inga.

Žinoma moteris pripažino, kad ketvirtadienis jai ir jos vyrui tapo puikia proga ištrūkti bei pabendrauti su seniai matytais bičiuliais. Tiesa, Inga ir Aivaras dėmesiu, skirtu tik vienas kitam, pamalonina reguliariai – tai poros tradicija.

„Tą vakarą man buvo taip gera sutikti seniai matytus veidus, žinoma, tas pasipuošimo momentas taip pat kelia nuotaiką. Viskas buvo taip išsiilgta, išlaukta, tad nuoširdžiai galiu pasakyti – buvo pasakiška.

Tiesa, mes su vyru turime tradiciją, kad kartu kur nors išeiname kiekvieną savaitgalį. Galima sakyti, kad tai yra mūsų griežta taisyklė. Drauge einame į miestą, restoraną, teatrą ar į kino teatrą. Stengiamės nors vieną dieną savaitėje skirti tik mums dviems. Tai sėkmingai tęsiame jau kelerius metus“, – džiaugsmo neslėpė Delfi pašnekovė.

„L’Officiel“ vakarėlis ir jo užkulisiai:

Baro „Cosa Nostra“ atidarymas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)