Renata sako savo gimimo dienos niekada nesureikšminusi. Šiemet šventės taip pat neorganizavo. Vietoje to, kaip ir kasdien, neatsisakė treniruotės sporto klube.

„Aš eisiu sportuoti, kaip visada, o vakare Marius išvažiuos koncertuoti. Žadėjo brolis ir močiutė atvykti. Tačiau švęsti neplanuojame.

Aš niekada kažkaip ypatingai neminėdavau šios šventės – net vaikystėje kažkaip linksmai nešvęsdavau. Galbūt dėl to man tai nėra kažkokia ypatinga diena. O gal prisideda ir tai, kad išsilieju ruošdamasi dukros gimtadieniams. Man kur kas smagiau rengti ar tiesiog prisidėti prie kitų žmonių švenčių organizavimo“, – prisipažino Renata.

5-erių dukrą Viltę auginantys sutuoktiniai ir vestuvių metines ramiai paminėjo savo namuose.

„Pasigaminome vakarienę, nusipirkome tortą, Marius atnešė gėlių“, – sakė Renata.

Pasiteiravus, ar jai pakanka dėmesio iš vyro, kuris nemažai laiko praleidžia koncertuose ir repeticijose, Renata pasidžiaugė, kad Marius yra gana šeimyniškas ir kartas nuo karto palepina palengvindamas buitį.

„Na, kaip čia pasakius, visada to dėmesio galėtų būti daugiau. Tačiau aš niekada jo nereikalavau, tad konfliktų dėl to nekyla. Man labai patinka, kad Marius mėgsta mane palepinti patiekalais. Smagu, kai grįžtu namo po sporto ir man jau būna paruošti pietūs“, – pasakojo pašnekovė.

Santuokoje su žinomu vyru gyvenanti R. Jampolskė sako pripratusi prie intensyvaus vyro grafiko bei dėmesio, kurio sulaukia žinomas aktorius ir atlikėjas. Galbūt todėl jai nėra būtinybės nei būti ypatingai lepinama, nei rengti didžiulių švenčių savo garbei.

„Mudu su Mariumi kartu – nuo 2010 metų. Tad aš jau pripratau taip gyventi. Aš žinau, kad niekas nepasikeis, yra, kaip yra. Per daug ir nereikalauju. Išmokome gyventi, apsitrynėme labiau su vienas kitu ir džiaugiamės tiesiog buvimu. Vienas iš kito nieko nereikalaujame“, – paklausta, ar ištekėjusi už garsaus vyro nesijaučia tarsi prislopinusi savo asmenybę.

Vis dėlto neseniai įgijusi drabužių dizainerės specialybę, R. Jampolskė kasdien užsiima sau malonia veikla. Nesunku pastebėti puikias žinomos moters formas, kurias jai dovanoja meilė sportui.

„Sportuoju kiekvieną darbo dieną ir tai darau jau seniai. Tik karantinas kiek pakoregavo mano grafiką. Juokinga, bet abonementas, kurį sporto klube nusipirkau praėjusių metų vasarį, baigsis tik šių metų spalį. Tad karantinas buvo kiek prislopinęs galimybes sportuoti“, – kalbėjo Renata.

Renata Jampolskė

Moteris neslepia, kad kūno svorį pakoregavo ne tik pratimai sporto salėje, bet ir užklupęs sunkus periodas. Pavasarį Renata išgyveno tėčio netektį. Sunkiausiu metu, kitą dieną po laidotuvių jos vyrui M. Jampolskiui prasidėjo filmavimai realybės šou „Burbulas“. Tad vienai ištverti netekties skausmą buvo sudėtingiau.

„Netrukus prasidėjo sesija, o paskui – ir bakalauro rašymas. Pavasaris buvo labai įtemptas. Jis ir pakeitė mano kūno formas“, – prisipažino Renata.

Sudėtingu periodu žinomai moteriai sportas tapo tarsi meditacija, padėjusi kiek pašviesinti mintis.

„Aš nuo mažens buvau sportiška. Man visada patiko judėti. Paauglystėje pradėjau lankyti gimnastiką, aerobiką. Ypatingu tamprumu pasigirti negaliu, špagatų nedarau. Tačiau visada judėjau ir sportavau. Taip pat ir šokių projektas, kuriame dalyvavau, padėjo susigrąžinti formas – tuomet svėriau vos 43 kilogramus“, – sakė pašnekovė.

Prakalbusi apie kūno svorį, moteris prasitarė prieš susilaukiant Viltės svėrusi 46 kilogramus, o šiandien esanti visai šalia buvusio svorio. Ji jau trejus metus visiškai nevartoja alkoholinių gėrimų. Tačiau maisto meniu ypatingai nederina, o kasdien tradiciškai leidžia sau pasilepinti gabalėliu torto prie kavos. R. Jampolskė neslepia besidžiaugianti meile sau ir atvaizdu veidrodyje.

„Yra toks filmas, kuris vadinasi „Aš graži“ (I Feel Pretty, angl.). Aš ir Mariui sakiau, kad jaučiuosi, tarsi būčiau iš to filmo – ir visai nesvarbu, kokios mano formos. Aš kažkaip tiesiog jaučiuosi graži. Net ir tada, kai per karantiną priaugau svorio, mano požiūris į save nesikeitė. Jaučiuosi geriau nei kada nors. Tačiau nesakau, kad aš kažkada nerimavau dėl vieno kito priaugto kilogramo“, – patikino pašnekovė.

Renata gali pasidžiaugti ir vyro palaikymu. Anot jos, Marius niekada nepamiršta pasakyti savo žmonai komplimentų.

„Jis man visada sakydavo, kad aš graži. Beje, kai jis grįžo iš realybės šou „Burbulas“ – vos mane pažino. Buvau atsikračiusi apie 10 kilogramų. Visiškai pasikeičiau, net plaukus nusidažiau rožine spalva. Nuotraukose, vaizdo skambučių metu vienas kitą matydavome, tačiau jis vis tiek nustebo. Dievas man davė gana moterišką figūrą: liekną liemenį, išreikštus klubus. Tad, kad ir kiek besverčiau, formomis niekada negalėjau skųstis“, – atviravo R. Jampolskė.

Vyrui, grįžus po 10 savaičių trukusių TV projekto, anot Renatos, reikėjo pratintis ne tik prie naujos žmonos išvaizdos, bet ir pakitusio bendravimo, esą Marius po šou tapo mažiau šnekus.

„Jis ten išmoko tylėti. Kai grįžo, aš kalbėjau pati su savimi. Man buvo keista, nes galvojau, kad pagyvenęs su tiek daug žmonių, grįžęs daug pasakos ir plepės. Tačiau buvo atvirkščiai, Marius sakė: „Ten visi tiek daug šnekėjo, kad net nebuvo kur įsiterpti“. Tad teko iš naujo išmokti jį prakalbinti“, – pasakojo R. Jampolskė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)