„Cosa Nostra“ – puikiai kauniečiams pažįstamas baras, nuo šiol kviesiantis pasilinksminti ir sostinės gyventojus, rašoma pranešime spaudai. Baro pavadinimas reiškia „mafijos organizacija“, tačiau tikra mafija bare tikrai nesirenka. Kaip pasakoja naujosios vietos šeimininkai, visi užsukantys klientai jiems yra kaip šeimos nariai, kuriems skiriamas dėmesys. O kaip žinia, mafijos nariai ypatingai rūpinasi vienas kitu.

Baro atidaryme apsilankė ir visas būrys garsenybių, kuriems savo dainas dovanojo pop diva Natalija Bunkė. Šventės nepraleido Kristina Ivanova, Inga ir Aivaras Stumbrai, Simona Starkutė, Egmontas Bžeskas, Simona ir Jonas Nainiai, Ironvytas, Simonas Pham, Edgaras Bechter, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Mantas Bertulis, Danielius Bunkus, Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu, Erika ir Merūnas Viltulskiai, Vaida Skaisgirė bei kiti svečiai.

Naujojo Vilniaus baro meniu sudaro kruopščiai atrinkti itališkos virtuvės patiekalai ir gėrimai. Šios vietos savininkas Elvinas Černiauskas pasirūpino, kad net užėję italai neturėtų prie ko prikibti. Visi baro patiekalai gaminami pagal virtuvės šefo sudarytą meniu, kuris nenuklysta nuo itališkos receptūros.

„Noriu, kad užsukę svečiai pas mus praleistų ne vieną valandą. Čia galima pavakarieniauti, išgerti kokteilį, o muzikinę nuotaiką kuria DJ muzika. Kaune turime svečių, kurie ateina kelis kartus per savaitę ir užsisėdi po tris valandas. Atidarymo proga nusprendėme pasikviesti padainuoti Nataliją Bunkę. Natalija yra mūsų draugė, dažnai lankosi Kauno bare. Kas jau kas, bet Natalija moka užkurti vakarėlį“, – kalbėjo E. Černiauskas.

Kitas baro savininkas Rytis Sadauskas pasakojo, kad visada norėjo turėti savo barą, tačiau šias mintis vis nustumdavo į šalį. Galiausiai išgirdo patrauklų pasiūlymą. „Turime labai daug draugų, kurie jau tapo mūsų nuolatiniais klientais. Džiaugiamės, kad tarp jų yra ir Natalija Bunkė ar Simona Nainė. Organizuodavau renginius Londone, todėl dabar pritraukti žmones į naują vietą yra kur kas lengviau. Maistas, gėrimai, koncertai – taip kviesime klientus“, – pasakojo verslininkas R. Sadauskas.

Žinomas modelis S. Pham pasakojo esantis naktinių klubų mylėtojas, tačiau kur kas dažniau jį sutiksi linksminantis užsienyje nei Lietuvoje. Karantinas pakoregavo vakarėlių įpročius, todėl, vos tik buvo galima išeiti pasilinksminti, S. Pham skubėjo tuo pasinaudoti. Pirmenybę garsus modelis teikia hiphopo, regetono, latino muzikai.

„Šis baras priklauso vienam iš mano draugų, todėl negalėjau praleisti atidarymo. Dirbdamas užsienyje nepraleidžiu progos patirti naktinio gyvenimo. Ibizoje turėjau vieną geriausių savo gyvenimo vakarėlių, grojo mano mėgstamas didžėjus. Taip pat visada apsilankau vakarėliuose Niujorke, Los Andžele. Tiesa, smagiausia vis tiek Lietuvoje, tarp savų draugų“, – kalbėjo S. Pham.

N. Bunkės sužadėtinis Edgaras Eidėjus pasakojo nesantis naktinių klubų mylėtojas, mieliau laiką leidžia tarp draugų. Tačiau šis baras – E. Eidėjaus ypač mylimas, nes priklauso jo bičiuliams. Vyras juokėsi, kad jo mėgstamiausias DJ yra Jonas Nainys, o iš užsienio garsenybių jam patinka Marco Carola.

„Kur kas mieliau išeinu pasilinksminti išvykęs į užsienį. Mano pusseserė turį klubą Londone, todėl, jei noriu pasiausti, aplankau ją. Pirmenybę teikiu vakarėliams namie, tarp savo draugų“, – pasakojo vyras.

Drabužių kūrėja S. Nainė juokėsi, kad nors jos vyras, garsus didžėjus Jonas Nainys visą vasarą grojo naktiniuose klubuose, tačiau ji nė karto ten neužsuko. Karantinas padiktavo įprotį rečiau eiti į klubus ir vasarą laiką leisti gamtoje.

„Mano draugai atidarė naują vietą, tai negalėjau praleisti atidarymo. Yra tokių vietų, kur ateini kaip į namus. Ši būtent tokia – smagu susitikti su bičiuliais. Manau, kad reikia palaikyti viduriuką – tiek nueiti į klubą, tiek nuvažiuoti į sodybą, o kartais pabūti vienam. Vilniuje man labai trūksta gyvos muzikos vietų. Nesu elektroninės muzikos mylėtoja, dažniau lankausi klubuose, kur vyksta koncertai. Žinoma, man geriausias vakarėlis yra ten, kur mano draugai“, – kalbėjo S. Nainė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)