„Mano didžiausia problema buvo sumenkęs ir sulysęs veidas, aplink akis didelė pigmentacija, „įkritę“ ir pajuodę paakiai. Pasitarusi su gydytoju pradėjau nuo hialurono užpildo, kad kompensuoti įkritimą o dabar kasdien naudoju kremą su vitaminu C, – sako Goda. – Akivaizdu, kad sumenkę audiniai bus atstatyti ne iš karto. Taip pat man nurodė pagerinti mitybą, užtikrinti poilsio režimą, o tada pabandyti tūrį atstatyti užpildais arba savais riebalais. Kitaip tariant veido liposkulptūra. O anksčiau juk nenaudodavau net jokių specialių kremų.“


Pasak žinomo boksininko žmonos, ši patamsėjusių paakių problema ją kamavo dar vaikystėje.

„Kadangi pas mus šeimoje tokia genetika ir dauguma turime tamsius paakius, tai apie kažkokį ju patobulinimą mąsčiau senai. Jau pirmoje klasėje buvau kaip panda, vaikai iš manęs šaipydavosi. Būtent todėl nusprendžiau juos susitvarkyti. Atsibodo kasdien naudoti pudrą“, – šypteli moteris.

Ši grožio procedūra G. Petrauskienei suteikė ir vidinio džiaugsmo – dabar ji dar labiau spindi ir pasitiki savimi.

„Jaučiuosi puikiai ir, žinoma, sau patinku daug labiau. Ir manau, kad čia normalu. Ar moteris jausis gerai pabudusi ryte su juodais kaip pandos paakiais? Aišku, kad ne. Moteris tikrai jausis geriau ir labiau sau patiks, jei atsikels ryte su normaliais, šviesiais paakiais“, – įsitikinusi G. Petrauskienė.


Tiesa, saugiau grožio procedūrų moteris teigia kol kas neplanuojanti – pasak Godos, viską, ką buvo suplanavusi, jau atliko.

„Kolkas daugiau poreikio kažka koreguoti nematau. Savo trūkumus po gimdymo sutvarkiau,dabar tvarkau savo paakius“, – sako pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (381)