Laidoje „Delfi premjera“ lankęsi sutuoktiniai pristatė pirmąją bendrą savo dainą „Tu šalia“. Jautriai papasakoję apie jausmus per muziką, jiedu sutiko paatvirauti kiek plačiau.

Ką tik, kaip jie vadina, iš antrosios povestuvinės kelionės Turkijoje grįžę Laukiai sakė namuose tuoktuvių metines paminėję kukliai, bet romantiškai.

„Naktį slapta išvažiavau ir parvežiau gėlių“, – apie spontanišką poelgį užsiminė Dovydas. – Kadangi mūsų vestuvės buvo slaptos, tik mums dviem, svarstėme, galbūt reikėtų kažkaip kasmet jas paminėti. Gal kiekvienais metais surengti vestuves, visus sukviesti (juokiasi). Na, iš tiesų tai mes nesame labai pompastiški“.

„Manau, kad iš pradžių mes ir neatviravome apie santykius todėl, kad norėjome atsidžiaugti, pasibūti kartu, išsidalinti visas dovanas, pagaminti vienas kitam visus įmanomus patiekalus. O dabar nebėra tokio jausmo, kad turime vienas kitam kažką būtinai nupirkti ar kažkaip ypatingai paminėti metines. Dabar viskas tiesiog paprasčiau, džiaugiamės kiekviena diena“, – atviravo Monika Marija.

Sutuoktiniai sutiko prisiminti, kaip susidūrė jųdviejų keliai. Dainininkę ir aktorių maždaug prieš 3 metus suvedė darbai.

„Mes abu tais pačiais metais nugalėjome TV projektuose. Tada ir susipažinome. Paskui nutiko taip, kad mums teko ir vėl susitikti“, – pasakojo dainininkė, nugalėjusi LNK projekte „Lietuvos balsas“. Tuo tarpu jos vyras, pasirodęs duete „120“, pelnė pergalę TV3 šou „X Faktorius“.

„Pirmą kartą susitikome prieš 3 metus. Na, o prieš maždaug metus ir 3 mėnesius kartu ėmėme dirbti tame pačiame projekte. Tada aš pakviečiau ją nusifilmuoti viename festivalyje ir mes vėl užmezgėme ryšį. Tuomet jis dar nebuvo labai tamprus, kol netrukus tiek vieno, tiek kito gyvenime susiklostė tam tikros situacijos, kurios mudu ir suvedė“, – pasakojo Dovydas.

Dovydas Laukys, Monika Marija Paulauskaitė-Laukė

Nors šiandien džiaugiasi meile, po pirmosios pažinties nė vienas, nė kitas jokių romantiškų minčių nekurstė. „Kai mes susitikome aš atrodžiau tragiškai. Buvau susipynusi tokias kasas...“ – juokėsi Monika Marija.

„Man tu atrodei normaliai. Pamenu, „Youtube“ išgirdau, kaip ji dainuoja „Saulėtam pajūry“ ir įsimylėjau jos balsą, įsikėliau tą dainą į savo grojaraštį“, – pasakojo D. Laukys.

Paprašyti prisiminti metą, kuomet besistengiant slėpti savo jausmus tiek nuo žiniasklaidos, tiek nuo gerbėjų, sulaukė nemažai nepageidaujamo dėmesio, sutuoktiniai pasidžiaugė – šis laikotarpis nebuvo sudėtingas.

„Sakyčiau, kad žiniasklaida tuo metu elgėsi tikrai labai taktiškai. Ne taip, kaip galėtum tikėtis. Gal dėl to, kad tiek aš, tiek Monika Marija anksčiau buvome bendravę su žiniasklaidos atstovais“, – svarstė Dovydas.

„Mes vadovavomės nuomone, jog, kad ir ką kažkas parašytų, kas nėra įdėta į kabutes ir nėra mūsų žodžiai, nėra ir galutinė tiesa. Mes todėl nieko ir nekomentavome, nes kiekvienas sakinys galėjo būti kažkaip interpretuotas. Džiaugiamės, kad dabar jau galime pasidalinti...“ – prie vyro glaudėsi Monika Marija.

„Dabar, kai viskas nurimo, tas pasakojimas apie santykius neatrodo tarsi iš reikalo. Nes, kai atvirai pasipasakoji, atrodo, kad atiduodi dalelę savęs“, – pastebėjo Dovydas.

Monika Marija

Praėjus metams po tuoktuvių, Dovydas ir Monika Marija neslepia, kad jųdviejų santykiuose pasitaiko ir pykčių. Tačiau kivirčai vyksta iki žiedai ant bevardžių pirštų primena vestuvių dieną vienas kitam ištartus žodžius.

„Santuoka yra toks pats sėdėjimas namuose ir diskutavimas. Vienintelis dalykas, kuriuo santuoka išsiskiria nuo bet kokių kitų santykių, yra žinojimas, kad žmogui davei svarbų pažadą ir negali jo atsiimti.

Džiaugiuosi dėl to, nes dažnai, kai mudu susipykstame, aš būnu labai emocionali ir man atrodo, kad viskas – dabar jau skirsimės. Jeigu nebūtume vyras ir žmona, nebūtume davę vienas kitam pažado, gal būtume ėmę ir išsiskyrę dėl kažkokių pykčių“, – svarstė dainininkė.

„Aš sakau, kad ne. Juk mes vis tiek esame tos pačios asmenybės. Tačiau išties, pažadas tiek prieš save, tiek prieš Dievą padeda“, – pridūrė Dovydas.

Dovydas Laukys, Monika Marija Paulauskaitė-Laukė

Pora džiaugiasi ne vienu bendru hobiu. Mėgsta kartu keliauti automobiliu po Lietuvą, o namuose turi galybę knygų. Skaitymas ir domėjimasis įvairiomis temomis, anot Monikos Marijos, yra viena labiausiai ją žavinčių Dovydo savybių.

„Aš Dovydą ir įsimylėjau dėl to, kad jis ne tik meniškas ir kūrybiškas žmogus, bet ir labai protingas, apsiskaitęs, žinantis daug dalykų. Mane tai nustebino, nes dažnai susipažinus su žmogumi pajunti, kad tie pokalbiai labai greitai išsenka. Pasieki tokią ribą, kada nebėra jokių naujų diskusijų. O su juo tos naujos temos vis nesibaigia“, – vyrui komplimentų negailėjo Monika Marija.

„Man smagu, kad Monika visada nori išbandyti kažką naujo. Visada gali tikėti, kad žmogus pasiims kažką naujo ir su tavimi pasidalins. Tai nuostabiai padeda santykiams“, – kalbėjo Dovydas.

Ne tik bendrą dainą kartu sukūrę, bet ir kituose projektuose vienas kitam padedantys Laukiai, pasiteiravus, kaip jiems sekasi derinti darbą ir kasdienybę, neslėpė: „Visko būna“.

„Mes esame žmonės su labai stipriomis savo nuomonėmis, tad kartais tenka už jas pakovoti. Tačiau dvi galvos visada yra geriau nei viena. Taip mes ir dirbame. Kartais susipykstame, trenkiame durimis ir išeiname. Paskui sugrįžtame ir dirbame toliau. Nes maloniausia yra tada, kai pasieki rezultato“, – patikino Dovydas.

„Man atrodo, kad menininkų profesija yra apie tą stiprų jausmą, kuomet yra gaunamas kažkoks rezultatas. Kai surengi renginį, nufilmuoji klipą, išleidi dainą ir panašiai. Kai jauti tą pabaigos momentą, apima euforija. To mes ir siekiame. Man atrodo, kol ateini iki to jausmo, kelias gali atrodyti labai įvairiai“, – kalbėjo Monika Marija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)