Šie kvepalai namams – antrasis S. Vaitulionio ir parfumerijos profesionalų komandos „Natūralios idėjos“ kūrinys. Prieš metus sukurtas pirmasis S. Vaitulionio namų kvapas „FRANKINCENSO by Saugirdas Vaitulionis“ sulaukė rekordinio populiarumo. Jis sužibėjo Lietuvos kūrėjų ir gamintojų parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2020“. Namų bei interjero kūrinių kategorijoje S. Vaitulionio kurtas kvapas buvo pripažintas geriausiu šalyje ir pelnė aukso medalį, rašoma spaudos pranešime.

„Ši šventė man – išskirtinai džiugi. Dar vaikystėje svajojau kada nors sukviesti draugus į operos ir baleto teatrą, nes magiškesnę ir meniškesnę vietą sunku įsivaizduoti. Svajonės pildosi. Praėjo metai po stulbinančiai populiaraus mūsų pirmojo namų kvapo gimimo, o šią savaitę pristatome antrąjį mūsų „vaiką“ – namų kvepalus. „Chyprè“. Man jie kvepia artimųjų apkabinimais, meile, šiluma bei jaukumu. O svarbiausia – namais, į kuriuos norisi sugrįžti. Be patoso galiu pasakyti – tame buteliuke slepiasi dalelė tikrojo manes. Ne to su kauke, sarkazmu apsišarvavusio, aštraus ir gausaus prieskonių. O tikro, kurį pažįsta tik artimiausi – šilto ir jaukaus“, – susirinkusiems svečiams kalbėjo S. Vaitulionis.

Namų kvepalus žinomas vyras prilygino meno kūriniui, kuriam sukurti naudojami ne dailininko teptukai ar skulptoriaus kaltai, o kvapai. Nors perprasti parfumerijos pasaulio subtilybes yra sudėtingas procesas, tačiau S. Vaitulioniui tai yra labai maloni ir įdomi kūrybinė veikla. „Kiekvienas iš mūsų norime namuose susikurti maksimalią komforto zoną. Beprotiškai mėgstu gamtą, man labai patinka būti su savimi, vaikščioti basomis pajūriu, jausti smėlį, užuosti pušyną. Norėjau į namus atnešti tą gamtos komfortą, kai gali jaustis savimi“, – pasakojo S. Vaitulionis.

Vakaro metu Saugirdas draugus pakvietė į efektingą kvapų ir muzikos kelionę, kurios metu savo dainas dovanojo jaunoji Lietuvos muzikos topų žvaigždė Jessica Shy. Dainininkė šventiniam vakarui paruošė išskirtinį pasirodymą, kurio metu skambėjo visiems puikiai žinomi hitai.

Prašmatnaus vakaro nepraleido Simona ir Jonas Nainiai, Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė, dizaineriai Julija Janus, Egidijus Rainys ir Audronė Bunikienė, modelis Solveiga Mykolaitytė, plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris su žmona Kristina, radijo ir televizijos laidų vedėjas Žygimantas Stakėnas su žmona Dovile, aktorė Gražina Baikštytė, socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel su vyru Laurynu, maisto tinklaraštininkė Indrė Trusovė, Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita, atlikėja Diana Dargienė su dukra Une, verslininkės Irena Marozienė bei Aurelija Rusteikienė, atlikėja Urtė Šilagalytė bei daugelis kitų žymiausių šalies veidų bei artimiausių Saugirdo draugų.

Atrasti ir suprasti kvapų pasaulį S. Vaitulioniui padėjo bičiuliai, „Natūralių idėjų“ įkūrėjai Greta ir Paulius Vaitulioniai. Verslininkai su S. Vaitulioniu susipažino prieš kelerius metus, pradėdami kurti pirmąjį namų kvapą. Vienodos pavardės – tik smagus sutapimas arba, kaip juokauja bičiuliai, ženklas, garantuojantis sėkmę.

Talentinga parfumerė Greta Vaitulionė svečiams papasakojo šiek tiek istorijos apie naujuosius kvepalus bei atskleidė, kokios kvapų natos skamba „Chyprè“ aromate. Ekspertė kvapą įvardino klasikiniu, istoriniu kvepalų žanru, kilusiu iš Kipro salos.

„Labdano derva yra šių namų kvepalų širdis, suteikianti kvapui gilumo, saldumo ir prabangos. Agarmedis, pačiulis ir gintaras suteikia išskirtinumo, vanilė – saldumo, o bergamotės ir kavos ekstraktų aliejai – lengvumo“, – pasako parfumerė.

Itin sėkminga, apdovanojimą atnešusia kolaboracija su S. Vaitulioniu džiaugėsi ir „Natūralių idėjų“ vadovas Paulius Vaitulionis. „Gautas aukso medalio apdovanojimas, tūkstančiai teigiamų atsiliepimų iš viso pasaulio mus įpareigoja siekti dar daugiau. Su pasididžiavimu galiu pasakyti – ir šį kartą su Saugirdu sukūrėme meno kūrinį, kuriuo labai didžiuojamės“, – kalbėjo P. Vaitulionis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)