Svarbiu žingsniu bendro gyvenimo link pora pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose, kuriuose patalpinta nuotrauka su sužadėtuvių žiedu, ir drauge su Delfi.

Netrukus vyru ir žmona tapsiantys sužadėtiniai atskleidė, kad jųdviejų draugystė į romantišką ryšį peraugo prieš kiek daugiau nei metus. Porą suvedė bendri pomėgiai ir darbai.

Šios vasaros atostogos, praleistos drauge su mylimąja, vyriško stiliaus žinovui tik dar labiau leido suprasti, kad šalia – jam skirtas žmogus. Nieko nelaukęs P. Stumbra pasirūpino, kad poilsis Nidoje jiems į atmintį įstrigtų visiems laikams – laukiniame paplūdimyje jis paprašė savo išrinktosios rankos, o ji be menkiausios dvejonės ištarė lemtingąjį „taip“.

Piršlybų, kurios įvyko prieš kelias savaites, vieta pasirinkta ne atsitiktinai – tiek Paulius, tiek Austėja dievina jūrą, tad ryžtis naujam etapui jos akivaizdoje jiems pasirodė puikus žingsnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės