Tai, kad jos namus užpildė šeimos pagausėjimo džiaugsmai modelis ir deimantų ekspertė pasidalino savo socialiniuose tinkluose.

„Sveika atvykusi, mūsų mažoji mergyte Liv. Lioness (liet. liūtė) – tai džiunglių karalienė, natūraliai gimusi lyderė, pasitikinti savimi, patraukli, dosni ir kuriai nepaprastai sunku atsispirti. Lai visos žvaigždės tau šviečia ryškiai“, – jautriai savo įrašą instagrame komentavo jau trijų vaikų mama.

Džiugų laiką išgyvenanti moteris nepamiršo padėkoti ir savo vyrui už palaikymą. „Tu esi mano herojus“, – pridūrė ji.

Pakilios nuotaikos įrašas akimirksniu sulaukė teigiamų reakcijų bei daugybės sveikinimų. Šeimos laime džiaugėsi ir Lietuvoje žinomi žmonės, tarp kurių – Ingrida Martinkėnaitė, Neringa Zeleniūtė, Giedrė Dukauskaitė, Elena Puidokaitė-Atlanta bei kt.

Delfi primena, kad su vyru Jeanu Yves‘u Haouzi lietuvė gyvenimą kuria svetur. Ilgus metus šeima gyveno Paryžiuje, po to patraukė į Šv. Bartolomėjaus salą.

Giedrė Rusytė ir Jeanas Yves’as Haouzi

Be ką tik gimusios dukrelės G. Rusytė taip pat augina du sūnus – Majų ir Leo Shay.

Nors žinoma lietuvė, kuri pastaruoju metu aktyviai darbuojasi juvelyrikos srityje, savo gyvenimą kuria užsienyje, ji reguliariai grįžta į Lietuvą. Čia jos laukia ir artimieji, ir darbo pasiūlymai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)