„Darau šį pranešimą su apmaudu ir skausmu širdyje“, – prisipažino kovotojas ir tęsė savo įrašą toliau.

„Visą šią vasarą paskyriau pasiruošimui artėjančioms varžyboms „Glory 78“. Jos turėjo įvykti liepos 17 d. Vėliau buvo perkeltos į rugsėjo 4 d.

Po labai įtempto pasiruošimo, leidau sau numesti apsukas ir šiek tiek atsistatyti, tada prasidėjo antrasis etapas, kuris buvo dar intensyvesnis ir antros savaitės gale, šiek tiek nuvargęs, sparinge atlikau tiesų kojos smūgį ir pataikiau kolegai tiesiai į alkūnę.

Man lūžo antrasis dešinės kojos pirštas. Savaitgalį stengiausi sutramdyti emocijas, šaldyti koją bei vartoti nuskausminamuosius vaistus. Maniau, kad tikrai atsistosiu ant kojų pirmadienį ir bent pavaikščioti galėsiu. Bet vis dar negaliu laisvai judėti ant kojų... Juolab, atsispirti ar spirti su ja.

Todėl, visų pirma, noriu atsiprašyti „Glory“ organizacijos dėl susidariusios situacijos. Savo priešininko Luiso Tavareso, nes žinau, kad jis taip pat atsakingai ruošiasi mūsų dvikovai, ne kaip eiliniam pasirodymui, bei visų gerbėjų, kurie mane nuoširdžiai palaiko bei stebi mano pasiruošimo vlogus.

Manau, kad rugsėjo 4 d. pasiruošti nespėsiu tikrai. Todėl noriu paprašyti „Glory“ organizacijos supratimo bei palaikymo ir leisti perkelti mūsų kovą į spalio 23 d., kuriai žūtbūt, nors ir per skausmus, stengsiuosi pasiruošti atitinkamai!

Ačiū iš anksto ir lauksiu Jūsų atsakymo“, – socialiniuose tinkluose skelbė S. Maslobojevas.

Plačiau apie traumą ir kaip dėl to jaučiasi sportininkas papasakojo savo vaizdo įraše:

Tai, kad artėjančioms varžyboms kovotojas išties uoliai ruošėsi, įrodo ne tik jo akimirkos iš sporto salės socialiniuose tinkluose, bet ir visa vaizdo įrašų serija „YouTube“ kanale, specialiai skirta „Glory“ kovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)