Prieš pat išvykstant atgal į Lietuvą Monika Marija ir Dovydas laiką leido savo prabangiame viešbutyje ant Egėjo jūros kranto.

„Einame vėlyvų pusryčių, šiandien jokių ekskursijų neturime, tad leidome sau ilgiau pamiegoti“, – šyptelėjo pora.

Sutuoktiniai prie stalo mėgavosi įvairiais desertais – jų gausa nustebintų net išrankiausią smaližių.

„Nerealu, kad čia yra tiek daug desertų ir tu bet kuriuo paros metu jų gali paragauti. Yra įvairiausių saldainių, pyragaičių, ledų, šokoladukų, pabarstukų ir t.t. Tai yra tai, kas man rytais neleidžia nueiti į sporto salę“, – juokėsi Dovydas.

Bodrumo kurorte pora lepinosi net ir 40 laipsnių siekiančiu karščiu, tačiau paskutiniąją dieną, regis, oras dar labiau įkaito.

„Dabar yra taip karšta lauke, kad atrodo, jog tas karštis ir drėgmė tiesiog tvoja į veidą. Ypač tai jaučiasi, kai išeini iš patalpos, vedinamos kondicionieriumi“, – pastebėjo Monika Marija.

„Aš manau, kad 40 laipsnių tikrai bus, bet labai įdomus dalykas, kurį pastebėjo Monika, yra tas, jog šis karštis yra kitoks, nei Lietuvoje. Čia nėra taip nepakenčiamai karšta, visai kitoks jausmas. Matyt, viskas dėl jūros, vėjo ir drėgmės. Toks klimatas idealiai sutvertas deginimuisi“, – žmonai antrino Dovydas.

Užsiminus apie saulės vonias aktorius ir dainininkė patraukė prie baseino. Čia jiedu ir atsivėsino, ir pasimėgavo įspūdinga Bodrumo panorama.

„Savo paskutinį vakarą leidžiame vandenyje kaip delfiniukai“, – juokėsi Monika Marija ir Dovydas.

„Labai gražu čia. Gaila išvažiuoti. Net nepastebėjome, kaip praėjo ta savaitė, viskas įvyko labai greitai. Norisi ir toliau keliauti“, – neslėpė atlikėja.

Tuo tarpu Dovydas pasinaudojo proga apsilankyti sporto salėje.

„Nežinau, kodėl tik dabar sugalvojau užsukti į SPA ir fitneso centrą, – juokėsi aktorius. – Bet įspūdis geras. Visiškai nauja sporto salė, viskas atrodo nerealiai.“

Viešbutyje, kuriame pora leido dienas, klientai galėjo mėgautis ir grožio procedūromis. Tiesa, kai kurių jų kainos pribloškia. Pavyzdžiui, už manikiūrą su lakavimu čia gali tekti pakloti net 400 eurų.

Paskutinį vakarą pora leido romantiškai – vakarieniavo ir klausėsi gyvos muzikos.

Atsikėlus ryte Monika Marija bei Dovydas susikrovė lagaminus ir patraukė į oro uostą.

„Patiko, bet jau noriu į Lietuvą“, – pakeliui namo prisipažino dainininkė.

Nepaisant to, pora sutiko, kad ateityje grįžti į šią atostogų kryptį jie tikrai norėtų.

Turas po Bodrumą buvo nušviečiamas Monikos Marijos ir Dovydo akimis. Pora su Delfi dalijosi nuotaikingais dienoraščiais, kuriuose – pasakojimai, nuotraukos ir vaizdo įrašai tiesiai iš šiltojo kurorto.

Pirmoji atostogų dalis:


Antroji atostogų dalis:

Trečioji atostogų dalis:

Ketvirtoji atostogų dalis:

Penktoji atostogų dalis:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)