Asmeniniame feisbuko profilyje M. Kiltinavičius pakeitė savo santykių statusą į „susižadėję“.

Po šia puikia žinia pasipylė poros bičiulių ir artimųjų sveikinimai.

Marius ir Donata apie puoselėjamus abipusius romantiškus santykius pranešė šių metų birželio mėnesį. Šia žinia žinomas vyras pasidžiaugė pasidalydamas nuotrauka socialiniame tinkle.

Kiek anksčiau Delfi kalbinta iš Birštono kilusi grožio terapeutė bei jogos instruktorė Donata Šimkevičiūtė (26) neslėpė, kad jiedu vienas kitą surado pačiu laiku, o šilti jausmai užklupo jau pirmąją pažinties dieną – tarsi viskas būtų nulemta iš aukščiau.

Marius Kiltinavičius ir jo mylimoji Donata Šimkevičiūtė

„Esu labai dėkinga jo sesei, kad ji pajautė, jog su Mariumi esame labai panašūs ir labai tinkame vienas kitam. Marius paprašė jos, kad ši padėtų jam surasti žmoną ir ji prisiminė mane. Mes buvome pažįstamos iš moterų stovyklos.

Tiesą pasakius, prieš sutinkant Marių galvojau, kad nenoriu rimtų santykių. Bet kai susitikome, supratau, kad viską, ką prieš tai planavau, teks pamiršti, nes iš karto pamilome vienas kitą, pajautėme neapsakomą artumą vienas kitam. Tai žodžiais nepaaiškinama. Iš karto pajautėme, kad esame vienas kitam skirti, suvokėme, jog turėjome prieš tai gauti daug pamokų, kad susitiktumėme. Atrodo, kad esame dėlionės dalys, idealiai tinkančios viena kitai“, – pasidžiaugė ji.

Marius Kiltinavičius ir jo mylimoji Donata Šimkevičiūtė

Pasirodo, buvęs muzikinės grupės „N.E.O.“ narys Donatos akį patraukė dar vaikystėje.

„Viskas vyko labai organiškai, iškart sulipome, pradėjome kurti gyvenimą kartu, nekilo jokių klausimų, tik atsakymai. O aš dar ir aiškiai prisiminiau, kad vaikystėje, pamačius Mariaus akis per televizorių, perėjo šiurpuliukai ir pagalvojau, jog turbūt įsimylėjau. Jaučiu, kad su Mariumi esame pažįstami iš ankstesnių gyvenimų, nes viskas kartu taip paprasta ir natūralu“, – šyptelėjo M. Kiltinavičiaus mylimoji.

Pasiteiravus, kiek laiko jiedu yra drauge ir ar tiki bendra ateitimi, Donata pernelyg neatviravo, tačiau bendro gyvenimo žingsnius jiedu žengia jau nuo pirmosios akimirkos.

„Kai tik susitikome, iškart supratome, kad jau neįsivaizduojame gyvenimo atskirai. Mes su Mariumi kalbamės apie viską. Nenoriu labai giliai lįsti į asmeniškumus, bet mes besąlygiškai mylime vienas kitą ir tai yra svarbiausia. Visa kita – tik detalės“, – tikino pašnekovė.

Marius Kiltinavičius ir jo mylimoji Donata Šimkevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)