Delfi TV eteryje kolegės Aistė Kabašinskaitė, Ieva Mackevičienė ir Gelminė Glemžaitė ne tik atsakinėjo į vedėjo Manto Katlerio klausimus, bet ir atlikinėjo įvairias užduotis.

Laidoje debiutavo naujas žaidimas „Užduočių lenta“, kuriame susikovė ir pašnekovės, ir vedėjas. Iš viso keturių dalyvių laukė dvylika skirtingų užduočių. Vienos buvo išties blogos ir sunkiai įveikiamos, kitos – nieko baisaus.

Žaidėjams teko ragauti ir šunų maisto, ir midijas jų gleivėse, ir nusikirpti savo plaukų sruogą. Neįvykdžius užduoties žaidėjams tekdavo atsakyti į nepatogų klausimą.

Bene labiausiai šiame žaidime įsiminė M. Katlerio sužadėtinės ir žiūrovų minioje buvusios Agnės Kulitaitės bučinys. Tai buvo A. Kabašinskaitės užduotis, pavadinimu „Velnio nuotaka“. Merginos turėjo pasibučiuoti taip, kad scena prilygtų filmui.

A. Kulitaitė šiai avantiūrai buvo pasirinkta ne atsitiktinai – ji yra dalyvavusi ne kartą merginų tinklalaidėje kaip ketvirtoji narė.

Po karšto merginų bučinio nuaidėjo žiūrovų plojimai ir šūksniai, o M. Katleris nusijuokė: „Nežinau, kaip man jaustis šioje situacijoje.“

„Tai buvo romantinio filmo bučinys“, – reziumavo A. Kabašinskaitė, kuri nelengvas užduotis žaidime užbaigė pirmoji.

Bučinys ir kitos užduotys, kliuvusios Aistei:

Tai, kad trijų valandų pokalbis buvo išties vertas dėmesio įrodo ir statistika. Per mažiau nei parą įrašą peržiūrėjo 100 tūkst. žmonių. Šiuo metu pilna laida netrukus pasieks 200 tūkst. peržiūrų.

Minima „Kitokių pasikalbėjimų“ laida:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)