Į lietuvių pamėgtą Graikiją Ugnė su vyru vyko ne šiaip sau – tokį pasirinkimą nulėmė ir koronaviruso sukelta pandeminė situacija.

„Esu didelė Graikijos gerbėja. Tiesa, rinkomės tarp Italijos ir Graikijos. Kažkur toli nesinorėjo keliauti vien dėl pandeminės situacijos, vienas iš privalumų buvo tiesioginis skrydis“, – Delfi kalbėjo Ugnė, kuri dar pirmosiomis dienomis dalinosi aktyviais atostogų planais.

„Net per atostogas negalima ilgai miegot! Tiksliau, ypatingai negalima pramiegot švento poilsio laiko. Iki 9h leidžiu sau ilgiausiai būti lovoj ir tada pirmyn į trasą explorint!“, – rašė instagrame žinoma moteris.


„Šturmanė Ugnė ready ištyrinėt Kretą! Per dieną išnaršėm pusę salos ir, nors gidė sakė, kad mūsų maršrutui prireiks trijų dienų – žinot, kodėl taip greitai susisukom? Nes pasirodo, šiandien karščiausia diena Kretoj per 15 metų! Valio! Termometras lauke rodė 47 laipsnius!!! Nežinau, ar taip gali būt, ar iš karščio skaičiai susiliejo, bet mūsų atostogos ON FIRE! O kalbant apie on fire… „The Roop“ populiarūs ir graikiškam radijuj“, – rašė LRT laidų vedėja.

Apie alinantį karštį Ugnė užsiminė ir Delfi.

„Buvo išties labai karšta. Tačiau esu karščio mėgėja, tad nebuvo sudėtinga pernešti, – tikino populiarioji laidų vedėja pabrėždama, kad gaisrų, šiuo metu siaubiančių Graikiją, išvengti pavyko. – Kretoje jų bent jau mūsų atostogų metu nebuvo.“

„Anksčiau galvojau, kad esu pasyvesnių atostogų mėgėja. Bet galbūt pandemija nulėmė tai, jog šias praleidome itin aktyviai. Atostogauti vykome po labai ilgo laiko tarpo, kitas dalykas – neaišku, kada bus kita kelionė. Situacija dar labai neaiški, – šyptelėjo U. Siparė. – Stengėmės keliauti, netinginiauti ir aplankyti kuo daugiau. Buvo karšta, savęs neprievartavom, bet salą išnaršėm, dar ir iki Santorinio nuplaukėm.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)