„Mes išsaugosim savo meilę!!!!!

Ačiū visiems kurie buvot, esat ir būsit su mumis kartu!“, – džiaugėsi Dominykas.

Skambant Rebelheart dainai „Ar išsaugosi mano meilę“ buvo galima išgirsti ir poros vienas kitam ištartą „Taip“.

Laura ir Dominykas susipažino besisukdami pirmojo TV projekto „Kelias į žvaigždes“ sezono užkulisiuose. Tvirtai draugystei parašo ar žiedo ant rankos neprireikė ilgus metus – šiemet jiedu mini bendro gyvenimo dešimtmetį. Prieš ketverius metus susižadėję įsimylėjėliai prasitarė, kad anksčiau apie santuoką nė nesvarstydavo. Esą net buvo susitarę, kad niekada nesituoks.

„Tas susitarimas kažkaip laikui bėgant ėmė ir netikėtai subliuško. Aš gyvenime išvis elgiuosi gana spontaniškai, nieko neplanuoju. Mes net kelionių neplanuojame pusei metų į priekį, dažniausiai viską susiorganizuojame savaitę prieš. Taip įvyko ir mudviejų sužadėtuvės. Spontaniškai atėjo ta mintis, kad laikas pasipiršti“, – atviravo Dominykas.

Laura pasakoja, kad iš karto vestuvių planuoti irgi nepuolė – nerado norimo šventės formato, o ir laiko tam neturėjo.

Ne pagal taisykles vyko ir dar vienas sužadėtinių žingsnis. Atsisakę tradicinių santuokos simbolių, aukso žiedų, iki vestuvių likus maždaug mėnesiui apsimainė tatuiruotėmis ant bevardžių pirštų. „Aukso žiedų nebus. Mes juos įamžinome odoje. Manau, kad ištatuiruoti žiedai yra kur kas stipriau negu auksiniai“, – sako D. Kubilius.

Pasakodama apie pasiruošimą vestuvėms, jaunoji nustebino, kad sudėtingiausia rasti kompromisą buvo renkantis pavardę, kuria prisistatinės po tuoktuvių. Vis dėlto sprendimas gimė ir nuo šiol žinomą prodiuserę vadinsime Laura Paukšte-Kubiliene.

Iš ankstesnių santykių du sūnus auginantys Dominykas ir Laura dėl savo sprendimo susituokti sulaukė nuoširdaus atžalų palaikymo. Na, o labiausiai tėvų šventės laukė jųdviejų jaunėlė dukra Matilda.

„Iš vestuvių didelės bombos nusprendėme nedaryti. Vyresnieji mūsų vaikai, mano ir Dominyko sūnūs iš pirmųjų santykių, pasakė, kad neturi nieko prieš ir džiaugiasi. O labiausiai džiaugiasi mūsų mažiausia dukra, 6-metė Matilda, kuri net nustebo supratusi, kad mes dar nesusituokę. Ir iki vestuvių vis svarstė, kaip čia atrodys, kai mes viešai bučiuosimės“, – nusijuokė Laura.

Viešumoje Laura ir Dominykas neįsivaizduojami vienas be kito, kadangi juos sieja ne tik buitis ir romantiški jausmai, bet ir bendri projektai, nesibaigiančios idėjos televizijos eteryje.

„Dauguma mūsų pažįstamų manė, kad mudu jau seniai vyras ir žmona, nes jau seniai esame kartu. Todėl jokio spaudimo tuoktis niekada ir nepatyrėme. Mes gyvenome taip, lyg būtume susituokę jau anksčiau, o dabar atėjo laikas šventei“, – kalbėjo jaunoji.

Vis dėlto nusprendę iškelti vestuves, sužadėtiniai dar kurį laiką mėgino suderinti šventės planavimą ir darbus, kol galiausiai į pagalbą pakvietė bičiulį, pramogų pasaulio asą Jogailą Morkūną.

„Įprastai patys organizuojame kur kas didesnius renginius, atrodė, kad čia nieko ypatingo nėra. Tačiau, kadangi laikas mums gyvenime svarbus, nusprendėme kreiptis į savo artimą draugą Jogailą Morkūną. Jis mielai sutiko mums pagelbėti. Manau, kad jo įmonė puikiai patenkins mūsų lūkesčius, kad ir kokie jie bebūtų. Kadangi patys esame iš šou verslo, matėme ir organizavome daug renginių, tikrai nebandome savo vestuvėmis kažko nustebinti taip, kad apie mus rašytų visi portalai ir mūsų pavardės mirgėtų antraštėse. Tai bus artimų bičiulių geras „tūsas“, o ne pompastinės vestuvės“, – pasakojo Dominykas.

„Vertėtų paminėti, kad tų bičiulių skaičius visai nemenkas. Vestuvėse dalyvauti planuoja daugiau nei 150 žmonių. Skaičius nekuklus, tačiau norėjome, kad šventėje dalyvautų visi, kurie per mūsų gyvenimą buvo mums artimi“, – atskleidė Laura.

Turėti tiek bičiulių tikrai neprošal – garsios poros draugai mielai prisidėjo ir prie tuoktuvių šventės organizavimo.

„Fotografas, operatorius – mūsų draugai, restorano savininkas, Kristupas Baublys irgi yra mūsų draugas. Muzikinė grupė – lygiai taip pat. Na, o styginių kvartetui vadovauja mano sesuo, atvykusi į Austrijos. Šventė bus draugų, draugams ir apie draugus“, – patikino jaunikis.

Vilniaus Senamiestyje gyvenanti pora nusprendė čia pat ir susituokti. Sužinoję, kad yra galimybė santuokos ceremoniją iškelti vienoje gražiausių sostinės vietų, Rotušėje, ilgai nesvarstė.

„Kadangi esame Senamiesčio gerbėjai, tuoktuvių ceremonija vyks ne pačioje Rotušėje, o beveik gatvėje – ant jos laiptų. Mūsų sprendimas būtent toks buvo dėl to, kad susirinks nemažai žmonių ir norisi, kad visi ją galėtų stebėti saugiai. Taip pat ceremonijoje išsirikiuos ir krašto apsaugos savanorių ir šaulių „Pelėdų“ būrio kariai“, – pasakoja neseniai kariu tapęs D. Kubilius.

Kariški akcentai lydi vestuvinės aprangos pasirinkimą. D. Kubilius vesdamas mylimąją efektingai atrodė dėvėdamas savo karinę uniformą.

„Aš būsiu jaunikis pagal geriausias kariuomenės tradicijas – su kario uniforma. Tautoje ji vadinama paradine, tačiau iš tiesų tai yra kasdienė mūsų uniforma. Žinoma, ne ta, su kuria einame į miškus“, – dar prieš vestuves „Delfi“ pasakojo Dominykas.

Tuo tarpu jaunoji savo įvaizdį patikėjo dizainerei Olgai Filatovai, sukūrusiai jos svajonių suknelę. „Nebuvau iš anksto sugalvojusi, ko tiksliai noriu, bet tai, ką ji sukūrė, atitiko mano lūkesčius“, – pasidžiaugė jaunoji.

Kadangi vestuves planavo laikotarpiu, kuomet ateitis dėl koronaviruso pandemijos dar nebuvo aiški, Laura ir Dominykas nusprendė tiek oficialią dalį, tiek vakarėlį rengti gryname ore. „Dabar yra tikrai gana nelengvas laikas. Mes net vestuvių kvietimuose parašėme: „Jeigu esate antivakseris, vadinasi, šį kvietimą gavote per klaidą“, – prasitarė Laura.

„Visi svečiai, kurie yra kviečiami, mažų mažiausiai turi turėti galimybių pasą, o dar geriau – būti atlikę skiepijimosi pareigą. Mums svarbu žinoti, kad tiek mes, tiek mūsų svečiai – saugūs. Manau, kad mūsų rate – subrendę ir atsakingi žmonės, todėl esu įsitikinęs, kad šioje vietoje problemų tikrai nebus“, – vylėsi Dominykas.

Spontaniškumą mėgstanti pora nelauks ir povestuvinės kelionės – medaus kopinėti išvyks praėjus dienai po šventės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)