Viso gyvenimo „Delfi Plius“ prenumeratą gavęs televizijos laidų vedėjas ir žurnalistas Orijus Gasanovas šypsojosi sulaukęs pasiūlymo tekėti. „Geras! Tai vestuvinė dėžė ir dovana! Labai gražu ir net tikrą juvelyro pagamintą žiedą padovanojo“, - gauta prenumerata ir dovanomis bei specialiai menininko Sauliaus Vaitiekūno sukurtu žiedu džiaugėsi žinomas vyras.

Indrei Stonkuvienei šis netikėtas pasiūlymas sukėlė daug juoko ir buvo išties netikėtas. Vos tik išvydusi didelę dovanų dėžę su užrašu „Tekėk už manęs“ ji netruko atsakyti „Taip!”.

„Išaušo ta diena! Dar net nepaklausė, bet aš jau sakau, kad sutinku“, - juokdamasi „Delfi Plius“ dovaną ir įsipareigojimą visam gyvenimui priėmė socialinių tinklų žvaigždė ir televizijos laidų vedėja.

Prenumeratą visam gyvenimui bei pasiūlymą tekėti taip pat gavo dainininkas Vaidas Baumila, socialinių tinklų žvaigždė ir televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė, atlikėjas Donatas Montvydas, muzikos prodiuseris bei radijo ir televizijos laidų vedėjas Jonas Nainys ir atlikėja Monika Pundziūtė – Monique. Visai kaip įsimylėjėlis, „Delfi Plius“ pažadėjo kartu būti ir laimėje, ir varge, o galimybę skaityti įdomiausius tekstus bei matyti išskirtinį vaizdo turinį teikti visą gyvenimą. Šio nuotaikingo „Delfi Plius“ pasiūlymo ir originalios dovanos jau visai netrukus sulauks ir daugiau žinomų žmonių.


„Delfi Plius“ yra nuolat auganti ir tobulėjanti turinio platforma. Jau pasiekta sėkmė mums neleidžia užmigti ant laurų. Na, o džiugios emocijos ir šypsenos kuria nepamirštamas akimirkas, kurių nemažai sulaukėme šios nuotaikingos akcijos metu.

Sužadėtuvių pasižadėjimas iki gyvenimo pabaigos būti kartu yra rimtas žingsnis, tačiau esame užtikrinti, kad kokybišką turinį siūlysime tikrai ilgai, o į skaitytojų lojalumą galima atsakyti tik tokiu pat lojalumu bei įsipareigoti, jog jie visada ras, ką įdomaus paskaityti ar pažiūrėti“, – pasakojo „Delfi“ rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis

„Delfi Plius“ turinio platforma yra subūrusi daugiau nei 12 tūkst. prenumeratorių bei apie 200 autorių bazę. Tarp „Delfi Plius“ platformos kūrėjų yra daug puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Rytis Zemkauskas, Dailius Dargis, Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas, Tautvydas Marčiulaitis ir kt. „Delfi Plius“ laidas kuria Vaidas Čeponis, Vaida Kurpienė ir Rimas Šapauskas, savo kuriamu turiniu dalijasi Audrius Bačiulis ir Algis Ramanauskas-Greitai.

Prenumeratoriai taip pat gali lietuvių kalba skaityti leidinius „The Economist“ ir „Bloomberg“, klausyti „Žinių radijo“ laidų, sukurtų tik „Patreon“ platformai, mėgautis kultūros leidinių „Kultūros barai“ bei „Šiaurės Atėnai“ straipsniais, leidyklos „Dvi Tylos“ knygų ištraukomis ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)