Klaipėda turi kuo džiaugtis ir didžiuotis. Tarp visų už ir prieš, tarp tylos ir audrų, mes kviečiame patirti malonius dalykus: gyvą muziką, gyvą bendravimą, gyvas emocijas!“ – sakė „Mėlynosios vakarienės“ organizatorė Jovita Navickaitė-Petrikienė.

Tik vieną ypatingą vakarą metuose čia išdygo mėlyni stalai, prie kurių susirinko mėlynos spalvos vienijami žmonės, rašoma spaudos pranešime.

Tradiciškai, renginio koncertinėje programoje pasirodė būrys klaipėdiečių atlikėjų ir svečiai iš kitų miestų. Pasak organizatorių, šiemet scena – pati gausiausia penkerių metų renginio istorijoje. Ją papuošė gyvos muzikos grupės, teatralizuoti pasirodymai, žinomi atlikėjai ir net pučiamųjų orkestras. Vienoje scenoje buvo galima išgirsti pačių įvairiausių žanrų muziką, profesionalius atlikėjus bei pasinerti į visai netolimos praeities nostalgiją.

„Mėlynojoje vakarienėje“ koncertavo akordeonistas Martynas Levickis ir „Mikroorkéstra“ kvartetas, Lietuvos kariuomenės Karinių jūrų pajėgų orkestras ir charizmatiškoji džiazo vokalistė Kristina Jatautaitė, uostamiestyje puikiai žinoma vokalistė Paulina Skrabytė su grupe, aktorius ir atlikėjas Gytis Šimelionis, klaipėdiečiai salsos šokėjai. Į Klaipėdos gimtadienį su savo didžiausiais hitais atvyko legendinė pop muzikos grupė „Lemon joy“. Teatro aikštę papuošė dailininkės, režisierės, lėlių teatro kūrėjos Gintarės Radvilavičiūtės kurtos lėlės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)