Be visų malonių sveikinimų ir dovanų 9-metė bei jos šventės svečiai galėjo mėgautis privačiu Jessicos Shy koncertu. Mažoji sukaktuvininkė apie dainininkės pasirodymą nieko nežinojo, tad garsenybės dainos ir dėmesys Cecilijai buvo itin maloni staigmena.

„Sukurti 9-metei šventę – nemenkas iššūkis, – pripažino I. Stonkuvienė. – Tačiau, šiais metais viską tariausi kartu su Cecilija.“

Mama ir dukra drauge suderino ne tik svečių sąrašą, bet ir gimtadienio vietą. Vaikų šventė vyko specialioje pramogų erdvėje, pritaikytoje vaikams. Šypsenas mažiesiems suteikė ir unikalus tortas su šiuo metu itin populiariu žaidimu „Pop it“.

„Gabalėlis laimės“, – šyptelėjo mergaitės mama, kuri pasirūpino ir šventės dekoracijomis – margaspalviais balionais.

Visgi Indrė pripažino, kad didžiausia gimtadienio „uoga“ tapo netikėta staigmena – Jessicos Shy koncertas.

„Kaip gera švęsti. Kaip gera, kad mokame švęsti ir džiaugtis“, – neslėpė I. Stonkuvienė.


Ypatinga proga žinoma moteris nepamiršo padėkoti ir savo antrai pusei – Vidui Bareikiui. Planuojant vaikišką šventę garsus dainininkas nestokojo nei savo laiko, nei idėjų.

„Ačiū, meile, už tą stiprų užnugarį ir begalinį palaikymą visur ir visada“, – dėkojo ji.

Prieš pat džiugią šventę I. Stonkuvienė socialiniuose tinkluose pasidalino ir dar viena jautria žinute apie dukrą.

„9 vasara, kai aš esu mama. Devinta vasara, kai mokausi iš tavęs, mano dukryte. Atėjai į šį pasaulį pačiu tinkamiausiu laiku – nei per anksti, nei per vėlai. Ačiū, kad savo buvimu pakeitei mane ir mano požiūrį į meilę. Ji – beribė ir amžina. Dabar jau mokomės viena iš kitos. Myliu tave. Ir esu labai laiminga mama. Su tavo ir mūsų diena“, – Cecilijos gimtadienio dieną savo mintimis dalijosi mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)