Švytinčią nuotaką į bažnyčią tradiciškai lydėjo tėtis – kaip Delfi teigė Marija, jai tai buvo svarbus sprendimas.

„Tai rimtas ir atsakingas žingsnis. Tačiau tėčio palaikymas buvo, yra ir bus mano didžiausia stiprybė. Na, o liudininkais tapo mūsų geriausi draugai“, – pasakojo dainininkė.

Projekto „X faktorius“ ir nacionalinės „Eurovizijos“ dalyvė Marija Grabštaitė su mylimuoju susižadėjo per Kalėdas. Žinoma mergina įsiamžino šalia kalėdinės eglutės, jos ranką papuošė nuostabus žiedas.

Šiandien dainininkė atskleidžia, kad vestuves pradėjo planuoti iškart po sužadėtuvių.

„Pandemija tam visiškai nesutrukdė. Tiesą pasakius, planavimas vyko sklandžiai. Labai aiškiai žinojome, ko norime, tad savo pasaką patikėjome vestuvių planuotojai Laurai Vagonei. Tai buvo vienas geriausių sprendimų“, – tikino pašnekovė.

Marija neslėpė, kad streso planuodama vestuves neišvengė.

„Manau, be jo tiesiog neįmanoma. Norėjosi, kad viskas būtų tobula, išbaigta, gražu. Atsakomybė ir nerimas, kad tik viskas pavyktų puikiai, buvo milžiniški. Vis galvojau, ar ko nepamiršau, ar viskas laiku, ar oras bus palankus tam, kas suplanuota“, – šypsojosi atlikėja.

Tiek Mariją, tiek jos mylimąjį Luką šventės dieną puošė „MAS 24”, o antrąją vakarui skirtą suknelę Marijai siuvo dizainerė LASUN. Nepriekaištingai atrodžiusi pora šventę surengė tik patiems artimiausiems.

„Nusprendėme padaryti jaukią, šiltą ir labai smagią šventę su mums artimiausiais žmonėmis, – sakė M. Grabštaitė, apie vestuves svajojusi jau ilgą laiką. – Visą laiką tvirtai žinojau vieną dalyką – kad tekėsiu tik už mylimo žmogaus, kai viskas bus tikra. Ir tai įvyko. Žmonos statusas pirmiausia yra pagarba moteriai, taip pat tai – vyro drąsa prisiimti atsakomybę už santykius.“

Marija su Luku kartu – jau ne vienerius metus. Tiesa, jų santykiai turėjo ir išsiskyrimo periodą, tačiau išmokę gyvenimo siųstas pamokas jiedu vėl susitiko.

„Įsimylėjome būdami šešiolikos. Nors draugystė buvo labai graži, matyt, buvome jai nepasiruošę, tad pasukome skirtingais keliais, – prisiminė Marija. – Tačiau po kiek laiko susitikome vėl. Kartu praėjome ir skausmą, ir džiaugsmą. Taip pat puikiai suprantame, kur einame dabar ir koks didysis mūsų tikslas. Tai – šeima.“

Atšventusi vestuves pora vyks į kelionę po Europą.

„Laukia labai smagi medaus mėnesio kelionę su daugybe nuotykių“, – šyptelėjo laiminga nuotaka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)