Akimirkomis iš sūnaus ketvirtojo gimtadienio Irūna pasidalino socialiniuose tinkluose.

„TORUI 4!

Keturis kartus VALIO!”, – šalia nuotraukos su gausiu svečių būriu rašė dainininkė.


„Vaikų gimtadieniai – man pačios svarbiausios ir reikšmingiausios šventės! Tik gaila, kad labai greitai pasibaigia. Lieka tik pilnas telefonas nuotraukų ir gražiausių prisiminimų“, – tikino dainininkė pasidalindama keliais kadrais iš sūnelio Toro šventės.


Gamtoje vykusio gimtadienio metu netrūko linksmybių – piešimas ant veidų, estafetės, figūrų lankstymas iš balionų, muilo burbulai tapo puikia pramoga ir mažųjų tėveliams. Gimtadienis neapsiėjo ir be mėgstamiausių herojų – svečius linksmino Žmogų-Vorą įkūniję švenčių organizatoriai, šiais personažais buvo papuoštas ir įspūdingas gimtadienio tortas.


Delfi primena, kad pirmagimio Toro dainininkė Irūna su vyru Roku Čepononiu susilaukė 2017 metų liepos 14-ąją.

„Vaikai kilę iš dangaus. Ačiū tau, sūnau, kad pasirinkai mus. Toras Čepononis sveikinasi su pasauliu!“, – socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje prieš ketverius metus paskelbė I. Puzaraitė.

Toras – senovės skandinavų audros, griaustinio, gyvybinių jėgų dievo vardas.

„Visokių netikėtumų pateikė šis gimdymas, bet viskas tvarkoje“, – po gimdymo portalui sakė Irūna.

Po dviejų metų porai gimė ir antroji atžala – dukrelė Glorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)