Renginyje Rasai kompaniją palaikė sutuoktinis, verslininkas Rimandas Stonys. Verslininkė neslėpė – pasimėgauti vienas kito draugija dviese pavyksta ypač retai. Dažniausiai šeima laiką leidžia namuose, su vaikais.

„Ši vasara man labai darbinga. Plečiame liofilizuotų produktų verslą, rūpinamės žaliavomis žiemai, mums puikiai sekasi. Vasara Lietuvoje džiugina puikiu oru, todėl atostogų užsienyje neplanuojame. Neslėpsiu, nesame dažni restoranų lankytojai. Mieliau pramogaujame namuose, kieme užkūrę grilį. Tačiau šį kartą atvykti įkalbėjo draugai, norėjome su jais susitikti“, – pasakojo R. Stonienė.

Vakarėlis restobare

Šventės restobare nepraleido ir dizainerė Audronė Bunikienė, švenčių planuotoja Kristina Kaikarienė su vyru, plastikos chirurgu Vygintu, ir dukra Kriste, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, verslininkė Natalija Martinavičienė, TV veidas Ilona Juciūtė-Čibirkienė, rinkodaros specialistė Julija Kačanova, estetinės medicinos specialistė Rasa Marozienė ir kiti svečiai.

Renginio nepraleido ir laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė. Pasivaikščioti po mylimą miestą, pabūti tarp žmonių moteris atvyksta, kai nori pasikrauti energijos.

„Miestą iškeitėme į kaimą, todėl dabar gyvenu miške, vienkiemyje, tarp vištų. Prisidirbome nesąmonių, apsigyvenus kaime norėjau daržų, ūkio… Dabar reikia labai daug dirbti. Gera būti kaime, džiaugtis savo pomidorais ir kiaušiniais, tačiau reikia įkvėpti ir miesto šurmulio.

Buvimas tarp žmonių mane pakrauna. Aplankyti stilingas Kauno vietas visada smagu. Man tai – pramoga, retai randu laiko pasimėgauti mieste proseko taure. Vieni žmonės važiuoja į kaimą ilsėtis, o aš – į miestą“, – kalbėjo I. Juciūtė-Čibirkienė.

Vakarėlis restobare

Vasaros vakarėlį surengė penkerius metus gyvuojantis Kauno restobaras „Salonas“. Kviestiniai svečiai grožėjosi atsiveriančiu nuostabiu vaizdu į Rotušės aikštę, senamiesčio dvasia ir gaivinančiais gėrimais.

Vakarėlis vyko erdvioje restobaro terasoje, iš kurios atsiveria vaizdas į Rotušės aikštę. Pasidžiaugti puikiu vakaru atvyko ir būrys žinomų veidų. Pagyrų sulaukė ir jūros gėrybėmis pagardinti užkandžiai, rašoma pranešime spaudai.

„Ši vieta skirta pabūti su draugais, niekur neskubėti ir gerai praleisti laiką. Pavadinimas „Salonas“ diktuoja tai, kad restorane yra jauku ir visi turi jaustis laisvai. Taip, kaip užsukus į svečius pas draugus. Restobaro meniu įkvėpė Azijos, Amerikos, taip pat Italijos bei kitų Europos šalių virtuvės“, – kalbėjo Kaune populiarios vietos savininkas Rolandas Raibys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)