Trijų vaikų tėtis, dviejų knygų autorius, judėjimo „Super tėvai“ įkūrėjas ir tinklaraštininkas dažnai yra vertinamas ne dėl savo darbų, o kaip politikės Ievos Kačinskaitės-Urbonienės vyras. Visa kritika ar neigiami atsiliepimai, nukreipti į Seimo narės pusę, paliečia ir jos sutuoktinį. Apie tai ir dar daugiau S. Urbonas prabilo atvirame feisbuko įraše.

„Per gyvenimą daug ko išmokau ir už tai jam esu dėkingas. Buvo gerų pamokų, buvo beprotiškai sunkių, buvo tokių, kurias vis dar bandau išmokti. Per šį laiką sutikau daugybę žmonių, kurie vienaip ar kitaip tapo mano mokytojais. Vieni akimirkų, kiti – lydintys mane per gyvenimą.

Kai sutikau savo būsimą žmoną, iškart supratau, kad tai – mano gyvenimo mokytojas ir aš noriu būti jai tuo pačiu. Taip ir nutiko, nes kaip kitaip gali nutikti žmonėms, kurie yra visiškai skirtingi ir neįprasti vienas kito būdui. Buvo visko, bet tie 15 metų kartu buvo geriausia mano mokykla žemėje. Ačiū, Ievute, Tau už tai ir už tai, ką dar turėsime išmokti.

Simonas Urbonas

Tapdamas politikės vyru, negalvojau apie laukiančias pamokas, tiesą sakant, jų net neįsivaizdavau. O gal jų daug ir nebuvo. Bet šiam pandeminiam laikui užliejus žmonių širdis, liūdesys dažnam užliejo ir protą. Tad pastaruoju metu susilaukiu labai daug politinio brudo pilamo ant manęs, o tai visais atvejais yra labai skaudu, nes tiesos tose srutose nėra. Kaip ir manęs politikoje.

Gal kažkam atrodo, kad mūsų namuose nuspręsta, kas už ką balsuoja ar kokį įstatymą palaiko, bet tokius nuvilsiu. Net daugelyje vietų matydami pasaulį skirtingai, mes sugebame išgirsti vienas kitą, sugebame savo vaikams rodyti, kad net labiausiai skirtingi žmonės gali būti puiki komanda. Jei abu to nori, žinoma.

Tad to ir norėčiau visiems suaštrėjusiems heiteriams palinkėti. Išmokite mėgautis gyvenimu savo šeimose, tada nereiks bandyti ieškoti, kas pas kitus ne taip, kaip jums norėtųsi. Nepykstu ant jūsų, bet linkiu daugiau meilės“, – socialiniuose tinkluose linkėjo S. Urbonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)