Aktoriaus, televizijos bei populiariausios radijo stoties laidų vedėjo ir profesionalios šokėjos pažintis užsimezgė dar praėjusiais metais, kuomet jiedu tapo partneriais televiziniame šou.

Projekte „Šok su žvaigžde“ A. Eisimantas ir I. Konopliovaitė žiūrovų simpatijas pelnė stebindami ne tik puikiai išmoktais šokių žingsneliais, bet ir pasirodymų kūrybiškumu, sujungiant jų abiejų profesines patirtis.

Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė

Pasibaigus šokių projektui Arnoldo ir Ievos šokis nesustojo – šokis nuo parketo persikėlė ir į judviejų asmeninį gyvenimą. Pora ilgą laiką iki galo neatskleidė tiesos apie savo santykius gerbėjams ir žurnalistams. Visgi praėjus kuriam laikui Delfi pabandė dar kartelį jų paklausti to paties klausimo. Šįkart aktorius neslėpė, kad iš televizinio šou jis išėjo ne su viena neįkainojama patirtimi ir dovana.

„Aš visada atsargiai renku žodžius, kalbėdamas apie asmeninį gyvenimą, bet ignoruoti to, kas akivaizdu ar meluoti irgi būtų kvaila. Man keista, kad praėjus tiek laiko, esu klausiamas to, kas pačiam nebėra jokia naujiena. Turbūt tiek dėmesio nesusilaukėme net projekto metu. Bet jeigu žmonėms yra smalsu, tai nematau prasmės išsisukinėti.

Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė

Taip, mudu su Ieva esame kartu. Visada vengiu tokių žodžių, kaip amžinai ir t.t. Vertinu tai, kas yra čia ir dabar. Gyvenimas išmokė, kad kai tik pasakai visada arba niekada, atsitinka priešingai. Branginu savo asmeninį gyvenimą, nes kam erzinti tuos, kurie nėra draugai. Branginu ir tai, ką pavyko sukurti su Ieva. Ji – ypatinga. Tai pastebėjau dar projekto metu, nes kitaip nebūtų gimę tiek gražių ir tikrų pasirodymų. Geriausiai, kai darbai ir poelgiai kalba už kažkokias deklaracijas. Mums svarbu kurti. Tai mus vienija. Atsargiai bandome kurti ir saugoti ir šią gyvenimo dovaną – būti kartu.

O projektas „Šok su žvaigžde“ yra nuostabus visomis prasmėmis. Labai laukiame naujojo sezono. Gali būti, kad Ievą ten vėl pamatysite ir šiltai palaikysite. Pažiūrėsime, kiek dovanų atneš naujasis sezonas“, – su šypsena kalbėjo A. Eisimantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)