Tuo tarpu Delfi kalbinta Inga neslepia, kad jos ir vyro santykiai net ir praėjus 17 metų – nuostabūs, o ji pati jaučiasi esanti mylima.

„Kai pagalvoji, 17 metų tikrai nemažai, bet taip pat visai nesijaučia, kad tai būtų ir daug. Mūsų gyvenimas skrieja nepaprastu tempu ir tik sustojus supranti, kiek daug gražių atsiminimų jis jau padovanojo.

Mes mokomės ir tobulėjame kasdien, kasdien atrandame kažką naujo. Bet manau, svarbiausia nuoširdžiau mylėti, gerbti ir branginti savo artimą žmogų. Aš be proto myliu savo vyrą, man jis pats nuostabiausias žmogus pasaulyje. Ir jaučiu, kad ir jis mane labai myli, gerbia, brangina, rūpinasi, pildo beprotiškiausius norus bei svajones ir taip padaro mane laiminga“, – Delfi sako verslininkė.

Tiesa, I. Stumbrienė atskleidė, kad gražų šeimos pavyzdį tiek ji, tiek Aivaras matė ir vaikystėje – tai buvo svarbu kuriant ir jųdviejų santykius.

„Mums abiems yra labai svarbus mūsų tėvelių pavyzdys, nes tiek mano, tiek Aivaro tėveliai gyvena ilgametėje santuokoje. Prieš kurdami savo šeimą mes abu atsinešėme stiprią pagarbą santuokai. Bėgant laikui ir patys kuriame savas tradicijas, tačiau pamatinės vertybės nesikeičia“, – šypsosi Inga.


Inga dar kiek anksčiau Delfi atskleidė, kad šįkart į kelionę jiedu išvyko dviese.

„Liepos 17 diena švęsime 17 metu vestuvių sukaktį, tad išlėkėme dviese trumpų romantišku atostogų“, – šypsojosi moteris.

Socialiniuose tinkluose gražias akimirkas mėgstanti fiksuoti Inga pasidalino kelionės momentais.

„Labas rytas“, – rašė verslininkė instagrame. Baseinas su nuostabiu vaizdu į jūrą – štai taip savo atostogų rytą pradėjo Inga.


Akimirką su vyru Aivaru įamžinusi I. Stumbrienė dar kartą patvirtino, kad jųdviejų santykiai net ir praėjus ne vieneriems bendro gyvenimo metams – puikūs.

Mėlynai baltu fonu išsiskirianti Santorino sala žavi ne vieną – ši vieta mėgstama ir lietuvių, taip pat čia mėgsta vykti influneceriai, žinodami, jog be didesnių pastangų pavyks išgauti puikius kadrus. Tai įrodo ir Ingos nuotraukos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (349)