„Vis dar esame šiek tiek apkvaitę... – prisipažino garsi šokėja. – Pirmoji mūsų santuokos diena, kai vengdami šurmulio ir didelio dėmesio, tik šeimos narių apsupti, susituokėme Šv. Įgulos bažnyčioje.

Buvo nepaprastai gera ir ramu… O vakare, po fotosesijos, jaukiai sėdėdami namų terasoje, mudu kalbėjomės, kad viduje tokia neįtikėtina ramybė, jog atrodo, kad ne tik lūpos, bet ir plaučiai bei širdys šypsosi.“

Delfi primena, kad įsimylėjėliai vienas kitam būti drauge kas benutiktų prisiekė Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje, o smagią puotą surengė prie Alytaus esančiame „Dzūkijos dvare“.

„Džiaugiamės buvimu kartu ir galimybe laiką leisti su artimais mums žmonėmis. Toks mūsų medaus mėnuo, kuris bus gerokai trumpesnis nei įprasta“, – pasakojo Domarkai.

Dominykas jau prisijungė prie „Enea Astoria Bydgoszcz“ komandos, o Eglė tęs darbus savo šokių studijoje Kaune.

„Vestuvių akimirkomis gyvensime dar ilgai. Šventė iš tiesų buvo tokia, kokios norėjome“, – atviravo jaunavedžiai.

Prie altoriaus mylimą dukrą palydėjo tėtis, atsargos majoras Vitalijus Edvardas Straleckas, o pasitiko ne tik būsimas vyras, bet ir dukrelė Vakarė bei savo parašais įžadų rimtumą patvirtinęs brolis Tadas su žmona Arina.

Ypatingą iškilmių atmosferą, kurioms vadovavo kapelionas Tomas Karklys ir diakonas Audrius Jesinskas, kūrė kanklininkė Erika Danilovaitė.

Porą, pasikeitusią juvelyrų specialiai jai nukaldintais aukso žiedais, palaimino tėvai – Arvydas ir Audronė Domarkai bei Ijolita ir Vitalijus Edvardas Straleckai.

Po vestuvių Eglė pasirinko dvigubą – Straleckaitės-Domarkienės – pavardę.

Ypatingą gyvenimo įvykį jaunieji nusprendė paminėti ne tik su pačiais artimiausiais, bet ir būriu draugų – šventėje „Dzūkijos dvare“ dalyvavo 80 svečių.

Į šventės vietą svečiai atvyko gana anksti, tad, laukdami oficialių iškilmių, mėgavosi gamta, greta įsikūrusio žirgyno ristūnais ar restorano skanėstais.

Prie pagrindinio dvaro pastato, kur vasaromis čiurlena fontanas, floristai įkurdino gėlėmis bei žaluma puoštą arką. Būtent prie jos, skambant saksofono melodijoms, Eglės ir Dominyko santuoka dar kartą buvo palaiminta.

Eglė ir Dominykas pažįstami nuo mokyklos laikų – jie bendraamžiai, mokėsi paralelinėse klasėse. Pora tapo dar vidurinėje, o skirtingais keliais pasuko studijuodami universitetuose.

„Savo laiko, matyt, turėjome išlaukti“, – kalba jaunavedžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės