Žinią apie šeimos pagausėjimą Simona pranešė socialiniuose tinkluose, pasidalindama nuotrauka su kūdikiu ir jautriu įrašu.

„Sveika atvykusi į šį pasaulį“, – šalia kadro brūkštelėjo mama.

Dukrelė porai gimė liepos 18-ąją, sekmadienį.

Naujieną apie būsimą vaikelį Simona taip pat buvo pranešusi socialiniuose tinkluose.

„Šiandien man 36. Ne kartą sakiau, kad turėjau ypatingai įdomų, linksmą ir nuotykių pilną gyvenimą. Rodos, patyriau viską, ką galėjo patirti garsiai juoktis mėgstanti mergina, kurios jaunystė tęsėsi net 35 metus.

Ir nors šeimoje vis dar esu jauniausia dukra, mažoji anūkė ar ta, kuri, rodos, niekada nesubręs, pastaraisiais metais jaučiau viena – esu pasiruošusi naujam gyvenimo etapui. Kuriame bus tiek pat juoko ir nuotykių, tik jais galėsiu džiaugtis nebe viena, o spalvingą pasaulį rodyti ir su juo pažindinti savo išsvajotą mažylį, kuris ėmė ir lyg Dievo dovana buvo atsiųstas man tam, kad šiek tiek sustočiau, galbūt mažiau dirbčiau ir turėčiau gyvenime ne valanda mažiau, tačiau bent minute daugiau. Per kurią galėčiau pastebėti dalykus, kuriems kažkada gal neturėjau laiko.

Šiandien pirmasis su gimtadieniu mane pasveikino jau ūgtelėjęs ir aktyviai pilve besispardantis būsimas šios planetos gyventojas, kuris nubudo anksčiau už mane ir leido pasimėgauti tekančia saule, apšviečiančia Vilniaus senamiesčio bažnyčių stogus. Geresnės dovanos negalėčiau tikėtis. Nežinau, kas atsakingas už norų išsipildymą, tačiau turiu tik vieną prašymą: leisk mums būti sveikiems, stipriems ir laimingiems. Aš! Būsiu! Mama!“ – džiaugsmingai tuomet pranešė žinoma moteris.

Po šiuo S. Albavičiūtės-Banditos įrašu pasipylė džiaugsmo neslepiantys komentarai ir sveikinimai. Visi iki vieno porai linkėjo laimės.

Simona ir Andrius – sužadėtiniai. Pora jais tapo pasitinkant 2020-uosius metus atostogaujant Afrikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)