Nors žinia apie poros skyrybas jau buvo viešai žinoma, iki šiol buvo išlikusi galimybė, kad sutuoktiniai galbūt persigalvos. Visgi, taip neįvyko – judviejų skyrybų prašymas jau pasiekė teismą.

Vilniaus miesto apylinkės teisme liepos mėnesio gale numatytas posėdis, kurio metu pora siekia oficialiai nebebūti sutuoktiniais.

Kaip nurodoma, pora santuoką nutraukti siekia bendru sutikimu.

Posėdis bus vykdomas rašytinio proceso tvarka, tad sutuoktiniai teismo koridoriuose veikiausiai nesusitiks.

Atvirauti šia tema žinoma moteris nenori. Kiek anksčiau, pasirodžius informacijai apie galimas skyrybas, Delfi susisiekė su K. Liukaityte, tačiau ši maloniai pakartojo, kad jokių komentarų nedalinsianti.

„Nieko nekomentuosiu“, – ramiai atsakė ji.

Delfi primena, kad amžinąją meilę vienas kitam K. Liukaitytė ir A. Čelkis prisiekė 2018 metų liepą Santuokų rūmuose Vilniuje. Tuomet jiedu visus nustebino savo išskirtine apranga – Karolina ir Andrius vilkėjo džinsais bei baltais marškinėliais.

O kartu su beveik dviem dešimtmečiais vyresniu buvusiu mylimuoju ir verslininku Arnu Jurskiu Karolina augina dukrelę. Pora kartu praleido šešerius metus, tačiau taip ir nesusituokė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)