Tarp sukviestų svečių buvo galima pastebėti ir žinomų veidų – pasveikinti grožio specialistės bei krepšininko sūnaus atvyko ir Oksanos kolegė Monika Kvietkutė su mylimuoju.

Na, o smagią šventę sūnui Dominykui šeima surengia kasmet. Šįkart gimtadienis vyko ežiuko Sonic tematika.

„Mano mylimiausia šventė – Dominyko gimimo diena! Jam sukako 6 metai. Mėgstu rengti įsimintinus ir linksmus gimtadienius, kad dar metus atsimintų su šypsena veide. Noriu dovanoti jam pačias gražiausias vaikystės emocijas. Nes iki 7 metų formuojasi mažyliai. Kuo daugiau šypsenų – tuo geresnis žmogus užaugs“, – socialiniuose tinkluose rašė Oksana.

Gimtadienio šventėje netrūko vaikams itin patinkančių pramogų – ne tik juos, bet ir suaugusiuosius džiugino muilo burbulai, putų šou, saldžioji cukraus vata, gardūs užkandžiai, pripučiamas batutas.

Žinoma moteris sutiko sūnaus šventės akimirkomis pasidalyti ir su Delfi skaitytojais.

Moteris ne viename interviu prieš kelerius metus žiniasklaidai džiaugėsi, kad nėštumas jai nebuvo sunkus, o vaikelio laukimo būsena labai maloni. O. Pikul-Jasaitienė iki pat gimdymo aktyviai dirbo su savo grožio projektais, dalyvavo renginiuose ir bičiulių šventėse.

Jasaičiai susituokė 2013-ųjų liepos 19 dieną Vilniuje po ketverius metus trukusios draugystės. Sužadėtuvių žiedas ant gražuolės rankos sužibo likus pusantrų metų iki vestuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)