Seniai planuota šventė

Likus vos dienai iki vestuvių pakalbintas Darius sakė, kad pastaruoju metu abiejų dėmesys buvo nukreiptas į šventės organizavimą.

„Šiuo metu esame pasinėrę į pasiruošimo darbus, tad emocijos ir jaudulys – antrame plane. Tiesa, kai sportuoju ir kai aprimsta mintys, imu suvokti, kad jau netrukus tapsime vyru ir žmona. Geras jausmas!“ – sako Darius, daugkartinis Lietuvos, Baltijos šalių ir tarptautinių turnyrų kyokushin karate čempionas, juodo diržo meistras.

Sportininkas pasakoja, kad judviejų su Ieva planuose seniai viskas sudėliota: ir šeima, ir vaikai. Net apie vestuves jie pradėjo galvoti anksčiau nei įvyko tikrosios sužadėtuvės.

Paklaustas, ar santykiams nepakenkė karantinas, kai teko nuolat būti vienas kito draugijoje, Darius patikina, kad tikrai ne.

„Priešingai. Buvo įdomus laikas. Ievos paskaitos persikėlė į nuotolį, o kadangi teisė mane domina, vaikystėje net svajojau tapti advokatu, buvo įdomu pasimokyti drauge su ja“, – sakė pašnekovas.

Į Dariaus ir Ievos vestuvių ceremoniją susirinkę bičiuliai ir artimieji neslėpė pakilių emocijų, o patys jaunavedžiai – puikios nuotaikos ir šypsenų.

Dariaus ir Ievos vestuvių ceremonijos akimirkos:

Sportas atvedė į filmavimo aikštelę

Darius yra vieno geriausio Lietuvos kyokushin karate klubo „Energijos smūgis“ įkūrėjas, vadovas bei treneris. Šis klubas 2021 m. Lietuvos čempionato komandinėje įskaitoje iškovojo antrąją vietą (iš viso čempionate dalyvavo 61 šalies klubas).

Darius Petrikauskas ir Sergejus Maslobojevas

Dariaus mokiniai tampa ne tik Lietuvos čempionais, bet ir Europos bei pasaulinio lygio varžybų prizininkais bei nugalėtojais. Jis yra gavęs padėką iš Prezidentės Dalios Grybauskaitės už sporto nuopelnus Lietuvai.

D. Petrikauskas jau daugiau nei 12 metų dirba kaskadininku. Jis yra tekę nusifilmuoti populiariuose Lietuvos ir užsienio filmuose bei serialuose: „Redirected“, „Zero“, „Mes dainuosim“, „The Assets“ ir kt.

Darius Petrikauskas filmavimo aikštelėje

Nesvetima Dariui ir aktoriaus duona: jis atliko boksininko vaidmenį ispanų filme „Chronicle Beyond the Border“, jau ne pirmą sezoną įkūnija Markės personažą seriale „Rimti Reikalai“, yra vaidinęs serialuose „Pasmerkti“, „Monikai reikia meilės“.

D. Petrikauskas yra naujojo serialo „Muilodrama“ veiksmo scenų režisierius, taip pat režisuoja veiksmo scenas ir seriale „Rimti reikalai“.

Darius Petrikauskas filmavimo aikštelėje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)