„16 metų augome kartu. Mylėjome, mylėjomės, kūrėme muziką, paleidome į pasaulį nuostabius ir gražius vaikus, juokėmės, verkėme, dalinomės begale nepamirštamų akimirkų. Patyrėme daugybę iššūkių ir iškovojome daugybę pergalių. Kartu.

Vis dėlto, kad ir kaip vienas kitą mylėtume, kad ir kaip rūpintumėmės vienas kito gerove, kaip pora mes išaugome skirtingomis kryptimis.

Tačiau mes visada išliksime vieninga šeima. Visada būsime šalia, kai vienam iš mūsų reikės palaikymo. O nuo šiol mūsų tikslas – tapti geriausiais, kokiais tik įmanoma, draugais ir tėvais“, – rašoma socialiniame tinkle.

Drauge su jautriu įrašu pora pridėjo ir žavingų savo bendro gyvenimo akimirkų.

Naujieną apie skyrybas abiejų atlikėjų socialinių tinklų profiliuose lydi paramą išreiškiantys komentarai – artimieji, kolegos, bičiuliai ir kiti internautai porai linki sėkmės.

Delfi primena, kad 2007 metais Kolumbijoje susituokę E. ir J. Didžiuliai šiemet minėjo 14-ąsias santuokos metines. Iki sumainant aukso žiedus pora romantišką draugystę kurstė apie trejus metus.

Sutuoktiniai turi tris atžalas: du sūnus Praną Emilijų ir Antaną bei dukrą Gaią Marią.

Apie skyrybas pranešė ir kitas „Skamp“ narys

Vos prieš dieną, liepos 14-ąją, žinią apie skyrybas pranešė ir E. Jennings kolega – Viktoras Diawara bei jo žmona. Menų fabriko „Loftas“ įkūrėjai pasukti skirtingais keliais nusprendė po beveik 20 bendro gyvenimo metų. Socialiniame tinkle jiedu pasidalijo simboliška nuotrauka, kurioje abu pozuoja šalia lėktuvo.

„Šiandien prieš 19 metų paprašiau šios nuostabios panelės telefono numerio.

Per 19 metų tiek daug nuveikta: Rio De Žaneiro karnavalas, kelionė mašinomis į Afriką (Malį), „Eurovizija“ Graikijoje, „Loftas“, „Loftas Fest“ (bei daug kitų veiklų bei projektų) ir, aišku, du patys nuostabiausi vaikai (Kipras ir Izabelė).

Šiandien Zee skrenda į Barceloną. Aš skrendu į Italiją“, – rašė Viktoras.

Ž. Diawara šalia savo įrašo paliko grotažymes „geriausi draugai amžinai“, „viengungio gyvenimas“, „naujos pradžios“.

„19 metų kartu. Ačiū už nuostabią kelionę visus šiuos metus! Šiandien aš – į Ispaniją, Vee – į Italiją. Gyvenimas – anas dinamiškas“, – rašė Živilė.

Pirmojo sūnaus Kipro pora susilaukė 2009 metų spalį, o mėnesį prieš įvyko jųdviejų tuoktuvės. Antroji atžala, dukrelė Izabelė, sutuoktiniams gimė 2012 metų kovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1210)