L. Mikalauskas drauge su kompanija, kurioje – ir jo kolega, operos solistas Egidijus Bavikinas, išsiruošė į Adrijos perlu vadinamą Italijos miestą – Veneciją.

Čia bičiuliai ne tik grožėjosi miesto architektūra, bet ir išbandė vieną populiariausių pramogų – pasiplaukiojimą gondolomis. Tam, kad kelionė išties liktų atmintyje, L. Mikalauskas drauge su kolega užtraukė dainą.

„Mūsų su Egidijumi debiutas Venecijoje sulaukė griausmingų ovacijų! Pirksime porą gondolų ir kalsime pinigus čia“, – šmaikštavo L. Mikalauskas, socialiniuose tinkluose pasidalinęs nuotaikingu vaizdo įrašu.

Trumpame klipe įamžinti ne tik kerintys operos solistų balsai, bet ir Venecijos praeivių plojimai bei šūksniai, kai lietuviai, būdami skirtingose gondolose, sugebėjo bendrauti muzikos kalba.

Teigiamų atsiliepimų profesionalams netrūksta ir feisbuke. Vaizdo įrašas iš atostogų jau sulaukė 2 tūkst. „patiktukų“ ir kelių šimtų pasidalinimų.

Komentarų skiltyje, kurią užplūdo bent pora šimtų internautų, taip pat netylima – operos solistams negailima gražių žodžių nei už talentą, nei už puikią nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)