„Trejus metus su žmona galvojome apie „Camino Lituano“ kelią. Pagaliau pasiryžome“, – džiaugėsi dainininkas.

Sutuoktiniai įveikė pirmąjį 28,8 km etapą, tačiau aplankius gražias Lietuvos apylinkes ir lankytinas vietas maršrutas kiek pailgėjo. Iš viso per pirmąjį žygį maršrutu Žagarė-Buivydžiai pora nuėjo kiek daugiau nei 33 km.

„Nauja patirtis – naujas pomėgis. Įsimintinas pirmasis žygis“, – įspūdžių neslėpė A. Rimiškis.

Jam antrino ir žmona. „Toks jaudinantis ir nepatirtas jausmas. Laukia nauji iššūkiai, savęs išbandymas, užsibrėžto tikslo siekimas“, – pačioje žygio pradžioje šalia pasidalintų nuotraukų brūkštelėjo V. Rimiškienė.

Visgi ilga kelionė pėsčiomis ir karštis paliko įspaudą – poros kojos buvo nusėtos nuospaudomis. Tiesa, tai geros nuotaikos tikrai nenugesino.

„Pirmojo etapo pabaiga. Su nuospaudomis, bet su puikiais įspūdžiais ir laimingi. Sugriaunu mitą, kad su „tapkėmis“ eiti neįmanoma, kadangi didžiąją kelio dalį praėjau būtent su jomis. Ir be jokių nuospaudų. Jau laukiame kitų etapų. Nekantrauju, kada žygiuosime toliau“, – prisipažino dainininko žmona.

Sutuoktiniai savo nuotykių po Lietuvos apylinkes akimirkomis aktyviai dalijosi ir socialiniuose tinkluose.

Pirmosios patirties sužavėta pora jau planuoja kitą žygio etapą, o gal net ir kelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)