„Atsimenu kuklias atostogas, paprastą dviejų žvaigždučių viešbutuką, labai gerą laiką kartu ir daug nuostabių prisiminimų“, – pasakoja žinomas didžėjus, neseniai tapęs „Samsung Z Fold 2” kampanijos ambasadoriumi.

Vos prieš savaitę iš šiltosios Ispanijos grįžęs Jonas dalinasi kelionės akimirkomis bei atskleidžia, kas kelionėje nustebino labiausiai.

Šįsyk – karališkos atostogos

Šį kartą Jono ir Simonos sugrįžimas į Barseloną buvo kitoks – nebe kukliame kelių žvaigždučių viešbutyje, o prabangiuose apartamentuose. Visgi, Jonas nė akimirkos nedvejoja ir pripažįsta, kad abu kartai buvo ne ką mažiau įspūdingi dėl svarbios priežasties.

„Išvykome mano gimtadienio dieną, rezervavau įspūdingą „W Barcelona“ viešbutį. Atvykus ir administratoriui pamačius, kad šiandien yra mano gimimo diena – mums buvo paskirtas kambarys su pasakišku vaizdu iš 23 aukšto į Barselonos miestą bei vandenyną.

Žinoma, tuo pačiu prisiminėme tą pirmąją kelionę, kuri buvo prieš trylika metų. Tuo metu teko gyventi kambaryje be kondicionieriaus ir su skraidančiomis musėmis.

Juokavome – „ot gyvenimas pasikeitė“. Dabar atrodo, galime sau leisti truputį pasilepinti ir pagyventi atostogų metu taip kaip norime. Visgi, prieiname išvadą, kad ir kiek išleistume pinigų, ne viešbučiai ar restoranai daro atostogas įspūdingas, o laikas praleistas kartu ir juntamas tarpusavio ryšys. Šių dalykų už jokius pinigus nenusipirksi“, - pasakojo Jonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)