Visą dieną mergvakario akimirkomis socialiniuose tinkluose besidalinusi Viktorija neslėpė esanti itin geros, pakilios nuotaikos. Jomis sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Šiandien man yra ypatinga diena – mergvakaris! Džiaugiuosi ir didžiuojuosi turėdama tokį vyrą kaip Laurynas Suodaitis, nes net būdamas savo bernvakary sugeba mane nustebinti! Myliu!“, – dar prieš prasidedant mergvakario linksmybėms rašė V. Siegel.


„Pirma mergvakario pramoga užskaityta! Išsikrovėm, išliejom pyktį ir lekiam toliau!“, – puikia nuotaika spindėjo verslininkė ir nuomonės formuotoja.


Na, o po smagaus pasiplaukiojimo Trakuose Viktorija su draugėmis persikėlė švęsti į viešbutį „Pacai“.

„Esu visiškoje euforijoje. Nuostabi diena su mano mergaitėm! Mano mergvakaris! Ačiū kiekvienai iš Jūsų už šią nuostabią dieną, pramogas, staigmenas ir juoką!!!“, – geriausioms bičiulėms už surengtą šventę dėkojo Viktorija.


Viktorija ir Laurynas susižadėjo praėjusių metų lapkritį, kai moteris šventė savo 26–ąjį gimtadienį. Ir, nors pastarieji metai garsiai nuomonės formuotojai nebuvo lengvi, drąsiai būtų galima sakyti, kad pernai sugalvotas noras pučiant gimtadienio žvakutes tikrai išsipildė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)