„Džiaugiamės buvimu kartu ir galimybe laiką leisti su artimais mums žmonėmis. Toks mūsų medaus mėnuo, kuris bus gerokai trumpesnis nei įprasta“, – pasakoja Domarkai.

Jau kitą savaitę Dominykas prisijungs prie „Enea Astoria Bydgoszcz“ komandos, o Eglė tęs darbus savo šokių studijoje Kaune.

„Vestuvių akimirkomis gyvensime dar ilgai. Šventė iš tiesų buvo tokia, kokios norėjome“, – atviravo jaunavedžiai.

Prie altoriaus mylimą dukrą palydėjo tėtis, atsargos majoras Vitalijus Edvardas Straleckas, o pasitiko ne tik būsimas vyras, bet ir dukrelė Vakarė bei savo parašais įžadų rimtumą patvirtinęs brolis Tadas su žmona Arina.

Ypatingą iškilmių atmosferą, kurioms vadovavo kapelionas Tomas Karklys ir diakonas Audrius Jesinskas, kūrė kanklininkė Erika Danilovaitė.

Porą, pasikeitusią „Aukso gijų“ juvelyrų specialiai jai nukaldintais aukso žiedais, palaimino tėvai – Arvydas ir Audronė Domarkai bei Ijolita ir Vitalijus Edvardas Straleckai.

Svarbiai šventei nuotakai drabužius ir įvaizdį kūrė „InŽi“ mados namų dizainerė Ingrida Rutkauskaitė – Naujokė bei jos komanda, o jaunikiui puošnią eilutę parūpino mados namų „leKeckas“ autorius Kęstutis Lekeckas.

Eglė pasirinko dvigubą – Straleckaitės Domarkienės pavardę.

Ypatingą gyvenimo įvykį jaunieji nusprendė paminėti ne tik su pačiais artimiausiais, bet ir būriu draugų – šventėje „Dzūkijos dvare“ dalyvavo 80 svečių.

Pora atkakliai ieškojo savo vestuvėms tinkamiausios vietos – galinčios suteikti patogią nakvynę dideliam būriui svečių, įsikūrusios greta vandens ir būtinai turinčios skaidrią palapinę, kurioje taptų įmanoma sukurti bet kokio stiliaus iškilmes. Jų norus labiausiai atitiko būtent „Dzūkijos dvaras“.
Nors mintys ir lūkesčiai planuojant vestuves vis kito, susigaudyti juose jaunavedžiams padėjo kūrybinė komanda „Why Not Events“, prieš tai Eglei surengusi ne vieną jos svajonių puotą.

Į šventės vietą svečiai atvyko gana anksti, tad, laukdami oficialių iškilmių, mėgavosi gamta, „Amrita“ dovanėlėmis, greta įsikūrusio žirgyno ristūnais ar restorano skanėstais.

Prie pagrindinio dvaro pastato, kur vasaromis čiurlena fontanas, „Eglės gėlių studijos“ floristai įkurdino gėlėmis bei žaluma puoštą arką. Būtent prie jos, skambant saksofono melodijoms, Eglės ir Dominyko santuoka dar kartą buvo palaiminta.

Iškart po jos jaunavedžiai gerokai nustebino savo svečius sušokdami pirmąjį savo šokį, pavaišindami „Bijolos“ meistrų pagamintu įmantraus dizaino tortu bei „Mangų mangas“ egzotiški skanėstai.

Iš aikštės prie dvaro šventė persikėlė į panemunėje esančią skaidriąją salę, kurios įvaizdžiu pasirūpino floristė Eglė Kulikauskė, „Fatija“ kūrėjai bei gyvus aukštaūgius puošmedžius pristatęs Garliavos medelynas.

„O čia jau laukė linksmybės su nerealiuoju vedėju Dainiumi Martinaičiu, „Urban Bartenders“ barmenais ir grupe „69 danguje“, – įspūdžiais dalinosi jaunieji.

Iki paryčių užtrukę šokiai tęsėsi ir antrąją vestuvių dieną, o pažadinti svečius puotos kaltininkams padėjo „Mimų teatro“ aktoriai Rita ir Marius Sekmokai bei „Pašėlę vyrukai“. Tradicinių vestuvių temą puikiai padėjo išpildyti „Bernelių užeigos“ patiekti šaltibarščiai bei cepelinai ir „Volfas Engelman“ gira.

Tuo, kad abi dienas nuotaka atrodytų nepriekaištingai, pasirūpino jos bičiulė, vestuvių viešnia visažistė Karolina Kaminskaitė.

„Ir piršliui išmėginimų buvo, ir pamergės puokštę gaudė, ir fantus reikėjo išsipirkti, ir nuotraukų parodą surengėme... Norėjome tokios šventės. Ilgos, linksmos ir gausios. Ji, galima sakyti, užtruko pusę savaitės, nes po vestuvių dar parai likome pasimėgauti nuostabia „Dzūkijos dvaro“ gamta“, – su šypsena kalbėjo Eglė ir Dominykas Domarkai.

Eglė ir Dominykas pažįstami nuo mokyklos laikų – jie bendraamžiai, mokėsi paralelinėse klasėse. Pora tapo dar vidurinėje, o skirtingais keliais pasuko studijuodami universitetuose.

„Savo laiko, matyt, turėjome išlaukti“, – kalba jaunavedžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės