„Nuo šiol mūsų gyvenimas bus dar gražesnis“, – prie nuotraukos, kurioje užfiksuota naujagimė mergaitė Adelė, rašė žinoma moteris.

Tai - antroji poros atžala, taip pat jiedu turi sūnų. Pora susituokė Rumšiškėse 2016-aisiais.

Iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo M. Gražulytės ir T. Šalaševičiaus šeimos, artimieji bei būrys bičiulių - iš viso jaunuosius sveikino beveik 80 šventiškai nusiteikusių svečių.

Delfi P. Gražulis tuomet atskleidė ceremonijos metu sunkiai valdęs jį užplūdusias emocijas: „Be abejonės, esu laimingas. Susituokė, pradeda savarankišką gyvenimą, linkiu laimės ir sėkmės. Brolis kunigas daug prasmingų žodžių pasakė per pamokslą. Vis tik, pirma dukra. Susijaudinau, buvo tokių momentų, kad ir ašarą ištryško, tai yra normalu, tai yra žmogiška“.

Marija Gružulytė-Šalaševičienė išgarsėjo tuomet, kai, nusivilkusi gydytojos akušerės chalatą, ėmėsi kurti papuošalus.

„Kūryba greta manęs buvo visada, tačiau negalvojau, jog vieną dieną iš jos uždirbsiu. Apskritai, nesistengiau kažko imtis vien tik dėl pinigų. Viską dariau iš didelės meilės rankdarbiams, kol galiausiai supratau, kad šis hobis labai natūraliai tapo verslu“, - atskleidė „Mari Made“ kūrėja, kurios papuošalų šiandieną galima rasti ne tik internete, bet ir populiariausiuose šalies butikuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)