Negana to, Rūta ir Dominyka pasipuošė vienodomis tatuiruotėmis. Pasak TV laidų vedėjos, vandens lelija, ištatuiruota ant dilbio, buvo pasirinkta ne atsitiktinai.

„Man niekad nepatiko, nebuvo gražu, na, gal ant kitų, tik ne ant mano odos. Kam tatuiruote žaloti ją?

Bet viskam ateina pirmas kartas. Net sako, kad jaunas esi tol, kol jų dar būna, tų pirmų kartų. Ne, tai nėra spontaniškas veiksmas. Mums su dukra jis su didele prasme ir mūsų išgyvenimų pamušalu.

Liko vos mėnuo, tiksliau, vos kelios savaitės, po kurio mano pumpuras sutiks besiskleidžiantį jubiliejų ir paliks namus – išskris už Atlanto studijuoti. Ten, kur labai norėjo. Žinoma, mane tai džiugina ir guodžia, bet liūdesio nenugina. Aš žinau ir suprantu, kad ateina laikas, kai vaikai palieka namus, bet nerimo ir graudulio tai nesumažina nė kiek. Ar verta vieną didžiausių gyvenimo įvykių įprasminti?

Tariausi su etnologe Egle Valente. Pasirinkom lietuvišką vandens leliją. Iš dumblo, per vandenį, link saulės! Kas gali būti stipriau?

Žydėk dėl manęs, aš žydėsiu dėl tavęs. Kai tavęs nebus šalia – mane tai guos, kai manęs jau nebus – tave tai palaikys.

Aš visada kviesiu tavo žiedą tiestis aukštai link saulės, tvirtai laikydama tavo šaknis, kad žinotum, kaip tave myliu. Mama. Dukra“, – jautria žinute instagrame pasidalino Rūta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)