Grožio specialistė, verslininkė teigė, jog šiuo fotografu žavisi dėl komfortabilaus bei greito darbo kartu.

„Jis labai konkretus žmogus, kaip ir aš pati, todėl tokie žmonės man labai patinka! Juodų plaukų įvaizdis mane labai sužavėjo, neslėpsiu – norėčiau tokio staigaus pasikeitimo. Smagu, kad šiuolaikinių technikų dėka yra galimybės pasikeisti nors vienai dienai, naudojant kokybišką peruką. Supratau, kad širdy – aš brunetė! Nors fotosesijos dieną lauke buvo alinantis karštis, gera kompanija ir puikus rezultatas viską atpirko. Rezultatas mane sužavėjo“, – pranešime spaudai pasakoja Oksana.

Komplimentų jai negaili ir pats fotograpas Adamas Aleksejėvič.

„Tie, kas seka mano darbus, manau, aiškiai supranta, kad Oksaną galima laikyti mano mūza. Kartu esame turėję ne vieną fotosesiją, ji ne kartą tapo ir mano rūbų linijos veidu, esu jos makiažo seminarų Kaune organizatorius. Tačiau visada norėjau įamžinti Oksaną kitaip, neįprastu jai stiliumi. Prieš keletą mėnesių sugalvojau pakviesti savo klientus į Fridos Kahlo tematikos fotosesijų projektą, tad projekto įvaizdinei fotosesijai pasirinkau būtent Oksaną. Fotosesijos dieną lauke plieskė +34 laipsnių karštis, savotiškai tinkantis egzotinei fotosesijos tematikai. Nors ir keletai valandų, tačiau partnerių dėka, pavyko Oksaną paversti juodaplauke. Specialiai fotosesijai buvo sukurti ryškūs aksesuarai ir rūbai. Tad visus, taip pat norinčius įsikūnyti į legendinę Fridą kviečiu į šį fotosesijų projektą jau liepos 25 dieną Kaune“, – sako fotografas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)