Pora romantiškus jausmus puoselėja jau pustrečių metų, o susipažino šokių projekte „Let‘s dance“ (šokime, liet), kur dalyvavo šokdami skirtingose porose.

Profesionali šokėja ant parketo sukosi su boksininku Simonu Zachenhuberiu, tuo tarpu jos išrinktasis odontologas Alexandras – su šokių trenere Vanessa Neigert.

Įsimylėjėlių sužadėtuvės įvyko atostogų Dubajuje metu, Burj Khalifoje.

„Tai įvyko restorane, 54-ame pastato aukšte. Aleksas nufotografavo mane iš nugaros, kuomet žvelgiau pro langą į miestą. Kai atsisukau į jį, jis atsiklaupė delne laikydamas žiedą. Alexas mėgsta mane nustebinti“, – portalui bunte.de pasakojo Patricija.

Tuo tarpu Moldovoje gimęs jos mylimasis sakė: „Patricija yra tobula. Jau pirmą kartą ją sutikęs žinojau, kad noriu ją vesti“.

Paklausta, ar šis Alexandro žingsnis jai buvo staigmena, Patricija patikino, kad būtent šių atostogų metu to nesitikėjo.

„Prieš keletą mėnesių buvome kalbėję apie tai, kaip atrodytų mano svajonių sužadėtuvių žiedas. Žinojau, kad tokį brangakmenį, apie kurį svajoju, rasti būtų sunku. Tad supratau, kad tam reikia laiko.

Jei atvirai, vos susipažinę supratome, kad norėtume tokį žingsnį žengti kartu. Bet aš tikrai nesitikėjau, kad jis pasipirš Dubajuje. Ir tikrai ne tą vakarą. Tačiau Alexas mėgsta mane stebinti ir visada sugalvoja kažką netikėto. Šį kartą jis tai padarė nepamirštamoje vietoje“, – portalui bunte.de pasakojo šokėja.

Kalbėdama apie savo reakciją, moteris neslėpė, kad buvo be galo nustebinta.

„Alexas dažnai mane fotografuoja. Tąkart pasiūlė nusifotografuoti iš nugaros, sakė, kad turėtų atrodyti nuostabiai. Burj Khalifoje vaizdas pro langą išties įstabus. Pademonstravau keletą pozų ir atsisukau. Alexas jau klūpėjo ant vieno kelio, bet aš iš karto neatkreipiau dėmesio, ką jis laikė rankose. Maniau, kad nori nufotografuoti mane kitu kampu.

Tačiau pastebėjau daug žmonių su žiburėliais. Man atrodė, kad jie mus fotografuoja. Taip ir buvo. Nustebau. Tada pažvelgiau į Alexą ir pamačiau jo delnuose žiedo dėkliuką. Nustebau ir iš džiaugsmo kritau ant sūpynių, kurios buvo man už nugaros.

Pirmieji mano žodžiai buvo: „O ne“. Tada juokas. Žinoma, su džiaugsmu ir nuostaba. Visi šaukė: „Taip, taip taip“. Viskas įvyko labai greitai. Greičiau, nei dabar pasakoju. Buvo labai gražu. Jeigu rimtai, aš keletą minučių po to negalėjau patikėti, kad tai vyksta“, – pasakojo sužadėtinės statusu besimėgaujanti lietuvaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)