Šią savaitę atlikėjas socialiniuose tinkluose pasidalino ypatinga nuotrauka, kurioje jis pozavo su savo širdies draugu Domantu.

Profesionalią fotografiją puošė ir pakilus komentaras – pora mini savo draugystės metines.

Ruslanas Kirilkinas ir jo širdies draugas Domantas / Foto: Andrius Jovarauskas

„Šiandien mums 1-eri. Atrodo, tik dvylika mėnesių, bet į juos tilpo kur kas daugiau.

Parašysiu apie tai ateityje. Nuotraukų bus ir daugiau“, – drauge su savo sekėjais romantiška sukaktimi pasidžiaugė dainininkas.

Pora savo gyvenimą kuria Klaipėdoje. Į pajūrį R. Kirilkinas persikraustė praėjusiais metais.

Kiek anksčiau atvirame interviu laidoje „Nepatogūs klausimai“ Ruslanas pasakojo apie prioritetus santykiuose.

„Man santykiuose svarbiausia, žinoma, pagarba ir laisvė. Tu turi suvokti, kad, nepaisant to, jog sueinate kaip du žmonės, dalijatės bendru gyvenimu, tiek aš, tiek jis ar ji irgi turi savo gyvenimą. Duodamas žmogui laisvę, aš manau, išsaugai ir apsaugai savo santykius nuo pavydo, kurio mums nereikia, neištikimybių ir t.t. Manau, kad kuo labiau žmogų nori sulaikyti, tuo labiau jis norės bėgti ir padaryti kokių nors nesąmonių. Aš nesakau, kad esu už atvirus santykius. Kalbu apie tai, kad reikia nepamiršti, jog žmogus yra laisvas. Jis galbūt tau ir priklauso kažkuriam laikui, bet tu nežinai, kiek laiko eisite tuo bendru gyvenimo keliu. Toks mano požiūris“, – atviravo dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės