Į pačiame sostinės miesto centre įsikūrusią bažnyčią per pietus rinkosi ne tik jaunieji, bet ir patys artimiausi poros bičiuliai, kolegos, šeimos nariai.

Kviestinių svečių tarpe – ir saujelė žinomų žmonių. Drauge su jaunavedžiais švęsti meilę atvyko televizijos laidų vedėjas, žurnalistas Tadas Grabys bei žinomas politologas Laurynas Kasčiūnas su žmona Monika.

Jaunuosius sutuokė kunigas Vaidas Vaišvilas.

L. Kojala dar prieš ceremoniją Delfi patikino, kad jam ir jo mylimajai Ievai vestuvių dieną svarbiausia bendra nuotaika.

„Norime, kad tai būtų jauki, maloni ir smagi šventė. Daugelis mūsų per karantiną neturėjome progų bendrauti net ir su pačiais artimiausiais žmonėmis, todėl vestuvės bus puiki proga ne tik pasidžiaugti su mumis, tačiau ir po ilgo tarpsnio susitikti, gerai praleisti laiką. Didžiausią dėmesį skiriame atsargumo priemonėms ir tam, kad vestuvės neįspraustų svečių į dirbtinius rėmus, kas, ką ir kada dėl kažkokių priežasčių privalo atlikti – viskas turi vykti autentiškai ir organiškai“, – pasakojo jis.

Daugiau apie poros romantišką pažintį ir vestuvių detales galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)