„Šiandien lėktuvas į Chaniją pakilo be mūsų, arba kelionė, kuri taip ir neįvyko... Jau iš labai seniai, kažkodėl, turiu tokią baimę, dėl kokių nors neapdairių priežasčių praleisti skrydį. Šiandien taip ir įvyko.

Vaikam žadėjau kelionę, ruošėmės, lagaminus rinkomės, pagalves vaikams patogesniam skrydžiui pirkom, COVID-19 testus darėmės, 3-ią nakties kėlėmės, su dviem vaikais 4-tą ryto atvykom į oro uostą, bet praleidau pro akis punktą, kad keliaujant į Graikiją 24 val. iki skrydžio reikia užpildyti TFI formą.

Iš tikro net gėda sakyti, bet slėpti irgi nėra ką. Kai oro uosto darbuotoja pasakė, kad be šios formos niekaip – kurį laiką nenorėjau tikėti tuo, ką girdžiu. Tai jau antras iš eilės neįvykęs skrydis. Tik pirmąjį kartą bilietai buvo penkis kartus pigesni, numatyta kelionė buvo trumpesnė ir pasiruošimo buvo mažiau, tai ne taip „skaudėjo“, – birželio 23 dieną socialiniame tinkle rašė I.Žuolytė.


Tačiau taip lengvai šeima savo svajonės nepaleido. Nors moteris nesigina, kad tai buvo jos pačios neapdairi klaida ir jokia kompensacija už neįvykusią kelionę nebuvo išmokėta, šeima nusprendė įsigyti naujus bilietus. Šįkart jau užpildę reikiamą formą, keliautojai Joninių dieną pakilo skrydžiui į atostogų šalį.

„Išleista krūva pinigų, sudeginta tūkstančiai nervinių ląstelių, pralieti keli posmai ašarų, kelionė iš 3-jų valandų prailgėjusi iki 7-nių, o iš vieno skrydžio patapusi dviejų skrydžių maršrutu, bet, galiausiai, tikslas pasiektas.

Vakarykštę dieną jau dabar prisimenam kaip blogą sapną, o po metų, tikiu, kad tokia patirtis nugulusi į mūsų prisiminimus tik kels juoką bei privers į daugelį dalykų žiūrėti atidžiau.

Viskas, kas vyko pastarąsias dienas mūsų šeimoje yra TIKRAS GYVENIMAS. Ir, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“, – pasakojo influencerė.

Laimei, viešbutis, į kurį atkeliauti šeimai nepavyko, pasiūlė likti savaite ilgiau.

„Taip, kad, jau kai taip komplikuotai atskridom - niekur iš čia neskubėsim.

Blogoji kelionės dalis baigėsi... Prasideda naujas, daug geresnis šių atostogų skyrius“, – rašė I. Žuolytė.

Taip pat žinoma moteris papasakojo, kad su problemomis oro uoste susidūrė ne tik jų šeima. Inga patarė kuo kruopščiau pasiruošti kelionei.

„Negaliu patikėti, kaip dabar sunku keliauti. Prieš mus neįleidžia kompanijos, nes jiems nusileidus nebegalios PGR testas ir nesvarbu, kad jis galioja dabar. Kitiems tos pačios klinikos klientam buvo išrašyta bloga gimimo data ir jiems taip pat neleidžiama skristi. Dabar labai svarbu viską tikrinti“, – patarė Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)