Poros jungtuvės įvyko birželio 18-ąją. Didžiulės šventės šiemet jiedu dėl koronaviruso pandemijos nekėlė.

„Kol kas buvo įteisinta civilinė santuoka, o šventę perkėlėme į kitų metų birželį“, – „Delfi“ prasitarė Eglė.

Tačiau jųdviejų pasveikinti atvyko abiejų tėvai. Kitąmet atvykti žada ir seserys bei broliai.

Nico Huelkenbergo ir Eglės Rūškytės pasveikinti atvyko tėvai.

Medaus mėnuo, anot jaunosios, irgi turės šiek tiek palaukti.

„Dėl darbų kol kas keliauti medaus mėnesio negalime. Tačiau ir taip esame daug prisikeliavę, todėl smagu pabūti ir namuose.

Gyvename Prancūzijoje, į kurią žmonės ir vyksta medaus mėnesio“, – paminėjo Eglė.

Po vestuvių žinoma drabužių kūrėja pasirinko vyro pavardę, tad nuo šiol ji prisistatys kaip Eglė Huelkenberg.

Susituokė Nico Huelkenbergas ir Eglė Rūškytė

E. Ruškytė su lenktynininku susipažino Monake. Pradėkime nuo to, kad Eglės rankose – prabangių, vienetinių drabužių verslas.

„Tada dar nesupratau į ką „veliuosi“ ir kiek kantrybės prireiks draugystei su užsispyrusiu lenktynininku, ir dar vokiečiu“, – „Delfi“ interviu yra pasakojusi E. Ruškytė.

Kiek anksčiau „Delfi“ rašė apie tai, kaip iš Lietuvos į Londoną emigravusi mergina po poros metų jau džiaugėsi sėkme Pietų Prancūzijoje – jos rankų darbo suknelėmis puošėsi tokios žvaigždės kaip Rihanna ar švedų aktorė Victoria Silvstedt.

„Galima sakyti, kad 2015-aisiais mane su Nico suvedė mano suknelės. Kaip vėliau paaiškėjo, Nico buvo tik persikėlęs iš Šveicarijos į Monaką. Beveik prieš ketverius metus, liepą jis su draugais iš Australijos atvyko į salą šalia Kanų. Sutapo, kad iš to draugų būrio viena mergina pirko suknelę ir jai palikau savo vizitinę kortelę“, – apie pažintį su N. Huelkenbergu pasakojo E. Ruškytė.

Susituokė Nico Huelkenbergas ir Eglė Rūškytė

Tą lemtingą vizitinę kortelę restorane pamatė Nico. Netrukus lietuvė sulaukė žinutės. Iš pradžių Eglė manė, kad jis, kaip ir jo draugai, taip pat iš Australijos ir gana skeptiškai žvelgė į pirmą susitikimą.

„Papasakojo, kad yra iš Vokietijos, gyvena čia vietoje, Monake, bet neskubėjo atskleisti, kad yra F-1 lenktynininkas. Per antrą pasimatymą paklausė, ar žinau, kas jis? Aš po pirmojo susitikimo supratau, kad jis – „Formulės 1“ pilotas, socialiniuose tinkluose nesunku tą buvo suprasti“, – apie lemtingą pažintį kalbėjo E. Ruškytė.

„Atsimenu, studijų laikais kambariokė keldavosi paryčiais, kad pažiūrėtų F-1 lenktynes, o mes su kita kambarioke bambėdavome, kad mums neleidžia miegoti. O dabar pati esu vieno iš lenktynininkų draugė – kartais net pačiai sunku patikėti, kaip viskas pasikeitė nuo studijų laikų. Ir jau beveik ketveri metai pati negaliu praleisti nei vienų lenktynių iš 21-o etapo per metus. Mano draugai, šeima – visi žino, kad lenktynių savaitgaliai man šventi, ir nė už ką negaliu jų praleisti“, – netikėtais gyvenimo posūkiais stebėjosi N. Huelkenbergo žmona.

Susituokė Nico Huelkenbergas ir Eglė Rūškytė

Paklausta, ar į visus F-1 etapus lydi Nico ir keliauja kartu, mergina pasakojo, kad ne bet kada gali keliauti į lenktynes.

„Savo darbe esu vienintelis žmogus, turiu pati viską koordinuoti, be to, vasarą – didžiausi pardavimai. Kai kurie galvoja, kad aplink F-1 lenktynes – vien linksmybės ir vakarėliai. Taip atrodo iš šono. Bet kai esi lenktynininko draugė, to smagumo pačiose lenktynėse yra labai mažai. Pilotą lydi intensyvus pasiruošimas, stresas, adrenalinas. Draugės prieš Monako GP aplankyti vieną, kitą vakarėlį. Aš stebiuosi, nejaugi jos per ketverius metus dar nesuprato, kad prieš lenktynes – jokių linksmybių.

Nico būtinas miegas, o aš gyvenu jo ritmu. Jam – tai darbas, gyvenimo karjera. Kartais jis pats nepatenkintas pats savimi, sau sako – esu tas viduriukas, o visą gyvenimą norėjau būti priekyje, o ne už lyderių nugarų. Jam kartais primenu, kad tūkstančiai lenktynininkų norėtų būti jo vietoje. Patys pilotai taip negalvoja, kiekvienas F-1 lenktynininkas nori būti pats greičiausias. Tarp kiekvieno jų tvyro didžiulė konkurencija, nėra kalbos apie tarpusavio bičiulystes”, – tąkart pasakojo Eglė.

Susituokė Nico Huelkenbergas ir Eglė Rūškytė

Eglė garsų lenktynininką supažindino su Lietuva. „Jau porą kartų viešėjo Lietuvoje, abukart rugsėjo pabaigoje. Vykome į mano gimtinę Sedos miestelį Mažeikių rajone, susipažino su visa mano šeima, išbandė pirtį, išsimaudė ežeriuke. Supažindinau jį ir su Vilniaus senamiesčiu“, – prieš dvejus metus pasakojo Eglė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)