„Tai – mūsų diena, kurios laukėme ir kuriai ruošėmės beveik metus! Su pačiais artimiausiais dalinamės savo džiaugsmu ir šilčiausiomis emocijomis. Jei tik būtų galimybė - niekas kitas apie tai išvis nežinotų. Kadangi taip paprastai būti negali – priimame jūsų nuotolinius sveikinimus!“ - sakė Jeronimas Milius.

„Mėgaujamės šia akimirka, stengiamės sugerti į save kiekvieną momentą, kad šis laimės ir pilnatvės jausmas išliktų atmintyje visam gyvenimui“, - sakė Karina Krysko.

Ji prisipažino, kad ilgas pasirengimas vestuvėms jai šiek tiek asocijavosi su pasirengimu dideliam ir svarbiam miuziklui. „Panašiai viskas vyksta. Labai ilgai ruošiesi, mėgaujiesi kūrybiniu procesu, jaudiniesi, lauki premjeros, o tada ateina ta lemtinga diena ir viskas akimirksniu prabėga. Tai gi, galima sakyti, kad ką tik įvyko svarbiausias mano gyvenimo miuziklas“, - šypsojosi ji.

Tokios asociacijos kyla ne veltui – abu dainininkai ryškiausios Lietuvos miuziklų žvaigždės. Jie atlieka pagrindines roles garsiausiame lietuviškame miuzikle „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“. Taip pat yra patvirtinti ir naujo miuziklo, kurio pavadinimas dar neskelbiamas pagrindiniams vaidmenims.

Likus kelioms dienoms iki vestuvių dainininkai pranešė ir apie savo norą vystyti atskiras solines karjeras bei pristatė naujas dainas.

Karinos Krysko daina „Aš dalis tavęs“:

Jeronimo Miliaus daina „Manyje“:

Po vestuvių ceremonijos pora planuoja išvykti trumpo medaus mėnesio.

Prieš savaitę nuaidėjo Karinos mergvakaris. Nuotaikingą vakarėlį jaunąjai surengė grupės „69 narės“ ir kitos artimos draugės. Atlikėja su „Delfi“ pasidalijo įspūdžiais.

„Vakaras buvo kupinas siurprizų. Ir su oru labai pasisekė - pasiplaukiojame po marias su jachta. Taip pat visos labai gražiai pasipuošusios pasivažinėjome limuzinu. Pasijautėme tarsi gyventume 80-aisiais. Tarsi būtume išlėkusios mergaitiškai, kaip senais gerais laikais pasilinksminti su labai smagia muzika. Paskui dar ir restorane labai skaniai pavakarieniavome. Mane tiesiog vedžiojo, kur man reikia eiti ir sakė, ką reikės daryti“, – „Delfi“ komentavo Karina Krysko.

Aštuonių merginų kompanija nuotakos pagrobimą iš namų įvykdė ketvirtadienio vakarą, po darbo valandų.

„Kadangi merginos dirbančios ir kai kurioms net kitą dieną reikėjo į darbą, viskas prasidėjo vakare, apie šeštą valandą. Namo grįžau turbūt apie pirmą“, – vis dar puikiai nusiteikusi pasakojo Karina.


Jeronimas ir Karina vestuves planuoja Anykščių rajone, birželio 17 dieną.

„Delfi“ primena, kad 2019 metais su vyru, šokėju Sauliumi Skambinu išsiskyrusi dainininkė Karina Krysko ilgą laiką buvo atsitvėrusi tylos siena. Žinoma moteris viešumos vengė ir išgyvendama šeimos krizę, ir po jos.

Nepaisant to, pramogų pasaulio užkulisiuose jau ilgą laiką netilo kalbos apie jos širdyje gimusią simpatiją kolegai, dainininkui Jeronimui Miliui. Apie santykius neatviraujant vėliau įsimylėjėliai nustebino romantiškomis naujienomis – jiedu susižadėjo.

Žinią apie sužadėtuves pora paviešino socialiniuose tinkluose. K. Krysko instagrame patalpino atostogų Kroatijoje akimirką, kurioje J. Milius laiko jos ranką, o ant jos – žibantis sužadėtuvių žiedas. Romantišką kadrą papildė ir šiltas komentaras, kuris atskleidė, kad pora sužadėtiniais tapo dar liepą.
„2020.07.16“, – tokia data nuotrauką papuošė „69 danguje“ narė. Dainininkė savo įrašą papildė širdelės ir sužadėtuvių žiedo emocijomis bei grotažymėmis #meilė, #sužadėtinis.

Po šiuo jausmingu atlikėjos įrašu pasipylė sekėjų sveikinimai. Gražių žodžių negailėjo ne tik kolegos, bet ir K. Krysko bei J. Miliaus gerbėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)