„15! Ir tai tik pradžia! Geriausias pasirinkimas mano gyvenime! Ačiū už tavo meilę, rūpestį, dėmesį ir keturis angelus! Kiekvieną minutę tave myliu vis labiau“, – šiltai į savo vyrą kreipėsi Tatjana.

Kartu su romantiška žinute tituluota gražuolė pasidalino ir archyviniu kadru, kuriame ji ir Kšištofas įamžinti vestuvių dieną.

Neseniai ketvirtojo vaikelio – sūnaus Kristiano – susilaukusi pora neslėpė, kad šią svarbią progą jiedu paminės tik šeimos būryje, o vėliau, sūneliui paūgėjus, bus galima iškelti dar ne vieną meilės šventę.

Ypatingos dienos proga vestuvių akimirka pasidalijo ir Kšištofas. „15 metų santuokoje. Daugiau žodžių nereikia“, – šalia nuotraukos brūkštelėjo jis.

Delfi šia proga pakalbintas krepšininkas juokavo, kad žvelgiant į archyvinius kadrus jis pastebi ne vieną skirtumą.

„Dar nėra nė vienos raukšlelės ant veido, – nusijuokė pašnekovas. – Iš tiesų jaučiamės puikiai. Šios dienos stipriai švęsti neplanuojame, turime nemažai užsiėmimo su vaikais. Ypač su mažuoju, kuris dar nešiojamas ant rankų. Šventę kiek atidėsime vėlesniems laikams. Aišku, norėtųsi tokią progą paminėti stipriau, bet bus dar laiko ateityje. Be to, šią datą su žmona vis tiek paminėsime, prisėsime drauge prie stalo, iššausime šampaną.“


Sportininkas pasidžiaugė, kad nors jųdviejų su Tatjana namuose šiuo metu krykštauja vos kelių mėnesių mažylis, kasdienybės ketvirtasis vaikelis aukštyn kojomis visai neapvertė.

„Vaikas – labai geras. Naktį ir pats pamiega, ir mums duoda pamiegoti. Nors praėjo jau ne vienas mėnesis, atrodo, kad su juo visą laiką ir gyvenome. Labai pripratome. Atrodo, kad niekas ir nepasikeitė.

Dabar toks laikotarpis, kai man nėra varžybų, tad stengiuosi žmonai padėti su mažyliu kiek įmanoma daugiau. Aišku, aš mamos nepakeisiu, bet stengiuosi užimti vyresniuosius, kad jai kuo mažiau krūvio būtų. Tiesa, padedu ir su mažiuku. Rankos dar nepamiršo, kaip reikia keisti sauskesnes“, – su šypsena Delfi pasakojo K. Lavrinovičius.


Primename, kad pora susituokė 2006-aisiais birželio 16-ąją dieną Vilniaus santuokų rūmuose.

Už krepšininko vestuvinių suknelių salono „D'dress“ bendraturtė ištekėjo būdama 21-erių. Anksčiau kalbinta Tatjana neneigė, kad tuomet tiek ji, tiek mylimasis buvo karštakošiai, bet laikas sustatė viską į savas vietas.

„Anksčiau buvome karšti, o dabar mes vienas kitą suprantame jau iš pusės žodžio. Kartais užtenka net judesio, mimikos ar žvilgsnio, jei kažkas ne taip. Lygiai taip pat sulaukiame vienas kito pritarimo, jei matome, kad viskas gerai, jog judame tinkama linkme“, – anksčiau Delfi pasakojo krepšininko žmona.


Pasiteiravus, ar kada nors dėl to, kad pasirinko gyvenimą kurti su žinomu krepšininku ji jautė apmaudą dėl viešumo, Tatjana patikino, kad nei tekėdama, nei dabar ji dėl to per daug galvos nesuka.

„Niekada apie tai negalvojau. Iš pradžių diskomforto nebuvo, nes nesupratau lietuviškai, tačiau paskui tai absoliučiai tapo nebesvarbu. Ypač, jei kalbame apie žmones, kurie apkalbinėja iš pykčio ar pavydo. Jeigu jiems nuo to pasidaro lengviau, tegul. Aš mieliau dėmesį skiriu tiems, kurie džiaugiasi, sveikina. Visokių žmonių buvo ir bus, toks tas gyvenimas. Nieko nepadarysi, tiesa, nieko dėl to ir nenorim daryti, tiesiog nekreipiame į tai dėmesio“, – yra sakiusi T. Lavrinovič.

Pora augina keturis vaikus: sūnus Danielių, Dominyką ir Kristianą bei dukrą Emily.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)