Po kurio laiko „Tautiška giesmė“ tęsiama, tačiau vos kelias sekundes. „Nuo pradžių. Susijaudinau labai“, – dar kartą šypteli moteris.

Kad himno giedojimas būtų sklandesnis, šalia esantys bendražygiai moteriai prieš akis padeda tekstą.

Po paviešintu įrašu pasipylė komentarai, kritikuojantys nepavykusį pasirodymą. Juo stebėjosi ir žinomi Lietuvos žmonės.

„Tai ką – čia ir vėl kažkaip ne taip buvo, tik žiniasklaida, Landsbergis ir ateiviai ne taip parodė? O man, žinokite, atrodo, kad nei vienas žmogus su nors kiek labiau išlavinta klausa ir geresne atmintimi bei gebėjimu pasiruošti, niekada neis į jokius panašius protestus ir maršus. Kai minime trėmimų metines, jie trokšta „geresnės” Lietuvos, bet net žinodami, kad reikės giedoti himną, nesugeba išmokti. Arklį greičiau išmokysi“, – rašė Fausta Marija Leščiauskaitė.

„Buvo tokia linksma muzikinė komedija su Meryl Streep – „Florence Foster Jenkins”, kur savim pasitikinti Niujorko poniutė plėšė pro šalį operos arijas Carnegie Hall salėje. Svarbu tikėjimas!

Ten dar daugiau vaizdelių padavė (pvz. Vyras su ragu!)

Bet po šito išstojimo ar tik nereiks Tautinės Giesmės Gynimo Maršo?

Nu realiai neturit ką veikt“, – nusivylimo neslėpė Aistis Mickevičius.

„Didysis talentas – Vaidilė.

Ir ji Jums tikrai nepasivaideno, ji tik pasityčiojo iš mūsų tautinės giesmės.

Noriu viską atgirdėt atgal.

P.S. Lietuvoje gerai dainuoja tik homoseksualūs dainininkai, būtent tai ir parodė šis maršas“, – tikino Ruslanas Kirilkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (406)