Portalas anyksta.lt skelbia, kad nėra skelbiama, kurioje konkrečiai vietoje įvyks žinomos poros šventė.

“Jie prašė, kad ši informacija nebūtų niekur skelbiama”, – portalui sakė Anykščių rajono savivaldybės Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Rasa Matiukienė.

Delfi primena, kad 2019 metais su vyru, šokėju Sauliumi Skambinu išsiskyrusi dainininkė Karina Krysko ilgą laiką buvo atsitvėrusi tylos siena. Žinoma moteris viešumos vengė ir išgyvendama šeimos krizę, ir po jos. Nepaisant to, pramogų pasaulio užkulisiuose jau ilgą laiką netilo kalbos apie jos širdyje gimusią simpatiją kolegai, dainininkui Jeronimui Miliui. Apie santykius neatviraujant vėliau įsimylėjėliai nustebino romantiškomis naujienomis – jiedu susižadėjo.

Žinią apie sužadėtuves pora paviešino socialiniuose tinkluose. K. Krysko instagrame patalpino atostogų Kroatijoje akimirką, kurioje J. Milius laiko jos ranką, o ant jos – žibantis sužadėtuvių žiedas. Romantišką kadrą papildė ir šiltas komentaras, kuris atskleidė, kad pora sužadėtiniais tapo dar liepą.

„2020.07.16“, – tokia data nuotrauką papuošė „69 danguje“ narė. Dainininkė savo įrašą papildė širdelės ir sužadėtuvių žiedo emocijomis bei grotažymėmis #meilė, #sužadėtinis.

Po šiuo jausmingu atlikėjos įrašu pasipylė sekėjų sveikinimai. Gražių žodžių negailėjo ne tik kolegos, bet ir K. Krysko bei J. Miliaus gerbėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)