Laidoje – jautrūs jubiliatės tėčio prisiminimai

Po iškilios šventės viename Rusijos sostinės restorane K. Orbakaitei buvo skirta ir speciali laida, pavadinimu „Segodnya vecherom“. Joje dainininkės jubiliejaus proga savo prisiminimais apie Kristiną dalijosi ir šeimos nariai, ir draugai, ir kolegos.

Prie apskrito stalo prisiminimais apie jubiliatę dalijosi A. Pugačiova, Maksimas Galkinas, Filipas Kirkorovas, Valentinas Judaškinas, Denisas Baisarovas ir kt.

Nors laidoje fiziškai M. Orbakas dalyvauti negalėjo, jį žiūrovai išvydo ir specialiame reportaže iš Šventosios, ir tiesioginio skambučio metu.

„Kristule, džiaugsme mano, žinoma, ilgiuosi. Laimės tau, sveikatos nuo visos gausios mūsų šeimos, giminaičių, artimųjų, tolimų giminaičių, nuo Fabiano, Zenono, Marinos, Linos. Labai prašė perduoti sveikinimus tavo pusbroliai, ypač iš Šiaulių. Sveikatos tau, mano džiaugsme. Kad išsipildytų visi tavo troškimai, kuriuos turi, patys slapčiausi. Aš paprašysiu, ir Dievas tau būtinai padės“, – šiltus žodžius dukrai laidoje sakė M. Orbakas.

Reportaže iš Lietuvos pajūrio tėtis prabilo apie Kristinos vaikystę.

„[Šventojoje] mes vasaromis atostogaudavome. Kristinka, žinoma, atvažiuodavo. Iki penkerių metų amžiaus ji tikrai čia būdavo, kažkur iki šešerių. Ji turėdavo savo asmeninį paplūdimį. Kai jai būdavo karšta, ji maudydavosi jūroje ir būtinai turėdavo išsivolioti smėlyje – galva nerdavo į smėlį. Ji primindavo tikrą mulatę – įdegusi! Žydros akytės, balti plaukučiai. Bėgiodavo krantu ir rinkdavo gintarus“, – prisiminimais dalijosi jis.

„Kartą ji rado didžiulį – gal kumščio dydžio – gabalą. Daugiau mes tokio gintaro per visą gyvenimą neradome“, – su šypsena pridūrė Mykolas.

K. Orbakaitės tėtis papasakojo ir dar vieną linksmą istoriją.

„Mes, žmonės, buvome dirbantys. Kai mums su Ala būdavo atostogų metas, mes čia atvažiuodavome. Tuomet, žinoma, daugiau ja užsiimdavome. O šiaip ją visuomet prižiūrėdavo močiutė ir senelis. Močiutė dirbdavo turgaus direktore, todėl Kristinka ją kartais lydėdavo į darbą. Jai ten būdavo įdomu, ji kažką močiutei padėdavo. Pamenu, senelis turėjo siuvimo mašiną. Kartą per televizorių ji pamatė, kad į madą atėjo ilgi sijonai. Na kiek metų jai tada buvo? Gal kokie penkeri turbūt... Taigi senelis kažkur gavo audinio, tokio raudono, ir pasiuvo jai ilgą sijoną. Kaip dabar pamenu: stovi ji ant kopos, vėjas plaiksto tą jos sijoną, o ji tokia laiminga, kad turi šį sijoną, kaip visos suaugusios merginos“, – šiltai pasakojo laidos svečias.

Specialią laidą, skirtą K. Orbakaitės jubiliejui, galite pažiūrėti žemiau esančioje nuorodoje. Siužeto iš Šventosios pradžia nuo 18:22, pašnekesys per „Skype“ – nuo 25:38.

Žiūrovus sužavėjo Kristinos tėčio tikrumas

Jau pirmosiomis valandomis po laidos premjeros „Youtube“ tinkle pasipylė žiūrovų komentarai. Didžioji jų dalis sveikino Kristiną su gražiu jubiliejumi ir džiaugėsi, kad garsenybė nėra iš tų, kurios gyvenimą lydėtų skandalai.

Tiesa, ne ką mažiau komentarų buvo ir apie itin šiltą ryšį tarp Kristinos ir jos tėčio. Kone kas trečiame komentare po šia laida minimas būtent M. Orbako vardas, jo nuoširdumas, tikrumas.

„Kristinos tėtis, akivaizdu, yra garbingas ir padorus žmogus! Tegul Dievas suteikia jam sveikatos!“ – rašė vienas komentatorius.

„Kokie šilti santykiai su tėčiu... Ir kaip jis žiūri į dukrą! Kokie žodžiai! Tiesa, tai – grynas žmogus. Laimės ir sveikatos“, – linkėjo kitas.

„Kristina yra jos tėvo išorės ir vidaus kopija, įgimtas intelektas!“ – pabrėžė trečias.

„Kristinos tėtis yra tiesiog super! Toks tikras žmogus!“ – žavėjosi dar vienas.

„Kristina, koks nuostabus tavo tėvelis, rūpinkis juo ir vertink santykius!“ – patarė kitas internautas.

Tokie ir panašūs komentarai iki šiol puošia specialiai K. Orbakaitės jubiliejui filmuotos laidos įrašą socialiniuose tinkluose.

Primename, kad su Rusijos primadona A. Pugačiova ir M. Orbakas susituokė 1969-aisiais. Visgi K. Orbakaitės susilaukusi pora pasuko skirtingais keliais, skyrybos įvyko 1973 metais.

Šiuo metu Ala gyvenimą kuria su M. Galkinu, o Mykolas – su žmona Marina, pora turi sūnų Fabianą.

Su pirmuoju savo vyru A. Pugačiova puikius santykius palaiko iki šiol bei labai vertina šią draugystę. Šiltą ryšį su tėčiu palaiko ir dukra K. Orbakaitė.

K. Orbakaitės 50-asis gimtadienis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)