Instagrame įkeltuose vaizdo įrašuose kartais galima pastebėti influencerės mamą – jos dažnai kartu leidžia laiką, švenčia šeimos šventes ar pramogauja su Viktorijos dukrele Nicole. Tačiau savo tėtį sekėjams V. Siegel parodė pirmąjį kartą – tėčio dienos proga socialiniuose tinkluose skyrė jam įrašą, o šalia pasidalino bendra nuotrauka.

„Su tėčio diena, mano mylimas tėveli!“, – šalia nuotraukos rašė Viktorija.

Prieš kurį laiką „Delfi TV“ laidoje „Nepatogūs klausimai“ apsilankiusi Viktorija neslėpė, kad paauglystėje stipriai išgyveno savo mamos ir tėčio skyrybas.

„Man sugriuvo visas pasaulis. Lengviau pasidarė tik po 2 metų. Bet iki tol aš visą laiką kankinausi, nes be proto mylėjau savo tėvą. O jis turėjo kitą moterį. Atsimenu kaip dabar – man buvo 16 metų ir aš tai moteriai rašydavau laiškus net su grasinimais. Sužinojau, kur ji dirba. Jaučiau didžiulį pyktį, nes mano tėtis ir mama, mano supratimu, turėjo gyventi kartu“, – tuomet kalbėjo ji.

Viktorija savo tėčiui – pirmasis ir vienintelis vaikas. V. Siegel brolio jos mama susilaukė su pirmuoju savo vyru.

„Aš buvau žiauriai išlepinta savo tėčio. Iki tokio lygio, kad ryte atsikėlusi paprašydavau jo pakloti man lovą ir jis paklodavo. Sakydavau, kad man šalta, todėl turėtų mane nuvežti į mokyklą. Jis stebėdavosi, nes mokykla buvo vos už poros stotelių autobusu. Tada aš sakydavau, kad visai neisiu, ir jam nieko nelikdavo“, – pasakojo laidos viešnia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)