„Tai, ko Tu šiandien manęs paklausei, į visus atsakymus yra tik vienas atsakymas – TAIP! – džiaugsmo neslėpė I. Daugirdaitė. – Myliu ir gerbiu Tave, mano gyvenimo palydove.“

Drauge su jautriu ir meilės kupinu įrašu drabužių kūrėja pasidalijo ir nuotrauka, kurios didžiausia puošmena tapo ant bevardžio piršto žibantis žiedas ir Ievos šypsena.


M. Mikutavičius ir I. Daugirdaitė daugiau nei prieš šešerius metus susipažino filmavimo aikštelėje. Ieva buvo pakviesta vaidinti pagrindinį moters vaidmenį Marijono vaizdo klipe „Drąsių nieks nežudo“.

Kiek daugiau nei po metų draugystės porai gimė sūnus.

Kiek anksčiau Ieva Delfi sakė, kad vestuvių artimiausiuose jų planuose kol kas nėra.

Pasak I. Daugirdaitės, ji ne tik niekada neturėjo plano, kada ir kokios jos vestuvės turėtų būti, tačiau ir dabar nemano, jog vestuvės atneš laimę.

„Mes ir taip jaučiamės laimingi, o tai tik papildoma šventė, kurią pasidarysime, kai norėsime tiesiog šventės“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)